2777
2789
عنوان

همسایه حسود

91 بازدید | 6 پست

خیلی استرس ب من میده .ما آپارتمان میشینیم.سه تا واحد داخل هر طبقه.با همه رفت و امد داره .خیلی مهربونه خیلی .هر چیز نیاز داشته باشی بهت میده یا میاد از من میگیره.تا کی باهات خوبه ک تو پیشرفت تو زندگیت نکنی یا با شوهرت خوب نباشی .ی دفعه ی طوریش میشه .ما ی ماشین ثبت نام کردیم تا یکماه دیگه میدن .ما ی ماشین دیگه هم داریم واسه 10سال پیش .دیگه حالا فکرش کن اون بدرد بخور نیست دایم خرابی و تعمیرگاه تا سه روز پیشم ی قطعش پوسیده بود عوض کرد.حالا بگذریم .از روزی ک فهمیده ماشین ما میخواد ی ماه دیگه بیاد .خدا چشمت همسایه بد نبینه.

هر روز ی برنامه میچینه .اول سایبون سبز رنگ ها هستا سیمی جنس هست رفته بالای پارکینگ ما پاره کرده.عصرم صداش میومد رفتم در بزنم .درو باز نکرد.هر چی هم میره و میاد میگه باید ماشینه بفروشین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت داره تووجودش

اره .حالا بگم وضع مالیش بده .اینجوری نیستا . وضعیت خیلی اوکی هست.در حدی ک واسه پسرش و دخترش داره خانه میسازه.با اینکه ازدواج نکردن.خودش دوتا ماشین .همه چی کامل

وای اصلا اینکه با همسایه راجب زندگی خودت حرف بزنی خیلی بده چون خونشم نزدیکه دیگه نمیتونی جلوی سرک کشیدن و نظر دادنشو بگیری انگار همش وسط زندگیته حالا حسودم باشه که چه بدتر