2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی میکنید

89 بازدید | 17 پست

منظورم اینه که از ته ته دلتون شاد باشید همه چیز هیجانی و خوب باشه براتون 

تک تک سلولاتون راضی باشن از وضعیت 

منظورم یه راضی بودن ساده نیس منظورم اینه که تو بهترین حالی که تصورشو کنید هستید رویاتونو زندگی کنید 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خداروشکر مشکل هم اگر باشه مالیه

یعنی به همه ی خواسته هات رسیدی ؟ به تصوراتت رویاهات 

یه چیز نرمال یه زندگی عادی منظورم نیست 

مثلا به کسی که دوسش داری رسیدی ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

تا پارسال تازه تازه احساس خوشبختی میکردم ولی یچیزایی بهم ریخت 

هنوزم امیدوارم درست شه ارزوهام براورده شن

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هووووف هیچکس اینجا نفهمید منظورمو 😔🤦🏻‍♀️

یعنی به همه ی خواسته هات رسیدی ؟ به تصوراتت رویاهات یه چیز نرمال یه زندگی عادی منظورم نیست مثلا به ک ...

ب کسی ک دوسش دارم رسیدم ب عشقم و همین باعث میشه احساس خوشبختی کنم

این کاربری تعطیله ......

ب کسی ک دوسش دارم رسیدم ب عشقم و همین باعث میشه احساس خوشبختی کنم

خوشبحالت 🩵

وقتی تو چیزی زندگی کنی که رویاشو داشتی دیگه هیجانی برات باقی نمیمونه ادما هرچی به دست بیارن بیشتر از اونو میخوان بخاطر همین هیچ وقت نمیشه بگی به هرچی خواستی رسیدی و دیگه کاملا راضیی