2777
2789
عنوان

ضامن تعهد محضری فرهنگیان🥹😭

173 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من به تازگی دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ولی ضامن ندارم ۲ سال پشت کنکور بودم زجر کشیدم گریه کردم تحمل کردم با وجود اینکه قشر متوسط رو به پایین هستیم و کلی مشکل و...تلاش کردم تا به این قبولی برسم حالا که رسیدم اینجوری...

میشه لطفا هر کس این تاپیک می خونه دعا کمه که یه ضامن واسه من جور شه 🥲😭😔🤲

ممنون 

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

اسی برات صلوات فرستادم 

ی سوال دارم میشه درخواستمو بپذیری🥺

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برات صلوات فرستادم ی سوال دارم میشه درخواستمو بپذیری🥺

سلام باشه عزیزم درخواست بده 

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

سلام باشه عزیزم درخواست بده

دادم گل💛

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

تهران

تهران نیستم عزیزم وگرنه میومدم

منم شرایط شما رو داشتم و درکت میکنم خیلی سخته

به معلم کلاس پنجمم هم محله ای بودیم گفتم اومد امیدوارم همیشه سالم باشه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
ضامن چی مگه ضامن میخواد

اره باید یکی ضامن بشه که تو تعهد خدمتت رو بگذرونی و نیایی بیرون

تهران نیستم عزیزم وگرنه میومدممنم شرایط شما رو داشتم و درکت میکنم خیلی سختهبه معلم کلاس پنجمم هم محل ...

ممنون عزیزم ❤️،درک میکنم واقعا حس بدیه من حتی دوست ندارم رو بندازم 😔😭

کاش واسه منم پیدا شه 

خدا خیرش بده ضامنتون رو🌱💚

ممنون عزیزم ❤️،درک میکنم واقعا حس بدیه من حتی دوست ندارم رو بندازم 😔😭کاش واسه منم پیدا شه خدا خیرش ...

ان شاالله پیدا میشه خدا بزرگه 

ناراحت نباش

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!