2777
2789
عنوان

وقتی با یکی اوکی میشم

83 بازدید | 8 پست

همون اولش ضربان قلبم میره بالا و هیجان دارم بعدش بهش فکر میکنم یا حرف میزنم حالم بهم میخوره ازش کلا 2 تا رل داشتم اونم ارتباط مون توی چهارچوب های مشخص بوده و کلا با یکیش 10 روز بودم با یکی دیگش هم1 ماه خیلی هم خوب بودن از همه لخاظ ولی حالم بد میشه بعد یه مدت شماهم اینجوری بودین؟من عقلم مشکل داره فکر کنم سنمم پایین نیست که سردرگم باشم به خاطر همین دیگه باکسی نمیرم تو رابطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه ت منی 😐😂 منم کلا با دو نفر چت کردم اصلا نمیشه گفت دوس پسر  اولیش ۵سال پیش یک روز روز دوم بلاکش کردم تمام ...دومی دوسال پیش ب چهار روز دیدم آدمیه که اهل حد و مرز نیست تموم کردم اصلا هم با هیچکدوم سرقرار نرفتم😂😂 کلا فکر کنم ما خانوما از یکی خوشمون میادش اولش ت ذهنمون ی تصویر دیگه از اون آدم داریم و میسازیم اما وقتی با طرف اوکی شدیم میبینیم اشتباه کردیم

نکنه ت منی 😐😂 منم کلا با دو نفر چت کردم اصلا نمیشه گفت دوس پسر اولیش ۵سال پیش یک روز روز دوم بلاک ...

😂😂😂اخه من تصویر هم نمیسازم یکی شون کاملا مطابق ایده ال هام بود ولی بهش که فکر میکردم حالت تهوع میگرفتم کات کردم باهاش فکر کنم ک.سخلم

😂😂😂اخه من تصویر هم نمیسازم یکی شون کاملا مطابق ایده ال هام بود ولی بهش که فکر میکردم حالت تهوع می ...

یعنی رفتاری بدی نداشته طرف بهت بربخورع یا اینم میشه که فکر میکردی خوشش میومدش درحالی اصلا اینطوری نبوده