2777
2789
عنوان

تروخدااااااا یه سریال جنایی خوب معرفی کنید 🤷‍♀️🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Dark
Inside Man
The Mentalist
Homeland
Luther
Dexter
Fargo
True Detective
Power
The Wire
Sherlock  
Hannibal
Person of Interest
Ozark
Banshee
The sinner
Walking dead
Grimm
Fortitude
Locifer
Der Pass
Broadchurch
under the Dome
Blacklist
Bodyguard
Black Bird
The undoing
Big Little Lies
Silo
Dopesick
Clickbait
Chestnut man
1899
The leftovers
من اینا رو دیدم خوبن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه راستش ،برکینگ بد رو هم پسرم مجبورم کرد ببینم ،وسط بعضی قسمتاش خوابم میگرفت این از برکینگ بد جذابت ...

داستان اونو کامل تر میکنه. یه سینمایی هم هست El Camino اونم ببین ادامه برکینگ بده. سریال جذاب میخوای Lacasa de papel نگاه کن یا همون Money Heist

🙋🏻‍♂
کره ای ها فیلمای درام شون عالی ولی سریال هاشون اکثرا تینیجری یا حداقل من نمیشناسم اگه سریال جنایی و ...

همین موش فقط دیدم

سینمایی هاش خاطرات یک قتل معرکه بود

من شیطان را دیدم بدک نبود

ساکت شده هم خیلی خوب بود ولی راجع به تجاوز به بچه هاست بر اساس واقعیت روحیه حساس داری نبین اصلا

دیوانه شده هم اون از ساکت شده بدتره پدر به دخترش تجاوز میکنه ولی دلت خنک میشه اخرش 

جدی اخه هیجانی نداشت همش رو یه خط بود 🥲

بریکینگ بد هم همینه الان همه نبین میگن بهترین سریال بهترین سریال 

حوصله سر بر بود نقطه های اوج زیاد داشت قسمتهای هیجان انگیز و ... مخصوصا فصل اخر و اول ولی خیلی ها رو پیدا میکنی نصفه ول کردن یا حوصلشون وسطش سر رفته

اوفففف دمت گرممممممممم ❤❤❤از بی سریالی داشتم مینی سریال میدم 😂💔😫😫😫😫😫😫😫😫

😍🥰 منم در ب در دنبال سریالم ولی هیچی‌پیدا نمیکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همین موش فقط دیدمسینمایی هاش خاطرات یک قتل معرکه بودمن شیطان را دیدم بدک نبودساکت شده هم خیلی خوب بو ...

ممنون اره این فیلمارو دیدم همشون دهنم سرویس شد انقد گریه کردم🥲💔😂

نه راستش ،برکینگ بد رو هم پسرم مجبورم کرد ببینم ،وسط بعضی قسمتاش خوابم میگرفت این از برکینگ بد جذابت ...

منم همینطور دقیقا مثل شما به هرکس بگی بابا قسمتهای حوصله سر بر زیاد داشت میخورتت در حالی که داشت