2777
2789

سلام دوستان شب بخیر 

روز شانزدهم چالش گزارش کار شبانه من امروز امدم با ۷ ساعت مطالعه که خیلی موثر بود 

و به یک برنامه خیلی خوبی هم متناسب با شرایط خودم رسیدم دیگه تا اخر کنکور 

راستی یک پیشنهاد اگر میبینید نمیتونید درست مطالعه کنید بعد از گذشت یک مدت شاید به خاطر برنامه تونه یا اینکه اصلا برنامه طولانی مدت ندارید 

من امروز که برنامه طولانی مدت و متناسب نوشتم الان خیلی انگیزم بیشتر شده و مشتاقم برای درس خوندن 

انشالله تاپیک قبولی مون رو بزنیم 🌱🤍😍🩷

هدف خودم قبولی دکترا داروسازی روزانه 🔥🔥🩷🩷🥼💎💊💊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تازه میخوام شروع کنم برنامه ریزیتو به منم میگی انجام بدم باهم پیش بریمممم

سلام عزیزم خیلی هم عالی خب جزئیات اش بستگی به خودت و برنامه زندگیتون داره اما کلیات میشه اینکه شروع از دوازدهم وفقط دروس اختصاصی تا یک ماه و فقط ازمون جامع زدن برای هر درس که تموم میشه بعد از یک ماه شروع کنید نهایی کار کردن از روی کتاب درسی و رفع اشکال مبحثی تلفیقی با تستی یعنی در واقع قبل از کنکور اردیبهشت شروع کنید نهایی ها رو و بعد کنکور اردیبهشت یک سری دروس مثل زیست و شیمی رو من تصمیم دارم کامل بخونم و بقیه رو فقط دوازدهم و بعدش هم ازمون های جامع سه روز یک بار

اگر دوست داشتید میتونم هر شب تگتون کنم گزارش کار بدید

منم می‌خوام بخونم ولی یه ماهه ول کردم

از همین امشب شروع کن با ۱۵ دقیقه مطالعه خودم از اول همین چالش شروع کردم با دو ساعت منتها شرط چالش اینکه حتی اگر نخوندی هم باید بیای بگی 

اگر دوست داری میتونم تگت کنم 

نظرتون محترم برام حتما سعی میکنم بیشتر کنم اما تمرکز اصلیم روی کیفیت کارم🙏🙏🩷

اره کیفیت خیلی مهمه منم برادرم پارسال کنکوری بود چون 3 سال از درس دوربود برای نمیتوننست بیشتر از 6 بخونه اروم برد بالا به 17 رسوند اما باکیفیت خیلی مهم