2777
2789

من 8ساله گل میکشم 

خدا لعنتش کنه شوهر سابقم داد 

سال 98جدا شدم ازش ولی دوباره اعتیاد دارم

دیگه ازدواج نکردم 

خودم حسابدارم 

از یه جایی پول زیادی بهم رسیده 

یکی که نمیشناختم باهاش یه شغلی رو انجام دادم 

اینم بگم شوهرم به داداش بزرگم هم گل داده بود 

الان هر دوتامون معتادیم 

من تصمیم به ترک کردم

فقط میخوام داداشمم خلاص کنم 

اگه بفهمن پول زیادی دارم همش از دستم میگیرن 

خانواده سخت گیری دارم 

ایده میخوام مثلا به داداشمم بگم، خواب خدارو دیدم میگفت پاک بشید، نماز بخونید... مثلا بگم خدا میگفت اگه پاک باشید از دنیا بی نیازتون میکنم...اینا

بعدش با یکی هماهنگ شدم که به داداشم زنگ بزنه بگه دیوار آگهی گذاشته بودی برای کار 

هر روز 2تومن بدم بهش( اصلا نفهمه که اینکارا توسط من هماهنگی شده) 

کار هم نظافت  دندان پزشکی هست 

بعدش قراره دکتر بگه به منشی نیاز داریم من برم منشی بشم 

هر روز قراره 2تومن به داداشم بدم از عوض خانوم دکتر (ولی داداشم قرار نیست بفهمه) 

و به فرض مثلا به منم 2میلیون میده 

الهی شوهرت خدا لعنت کنه..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون پول ملک بخر یا ماشین و طلا بخر. نباید نقد نگه داری.

بعدش هم نمیدونم ترک کردن گل چه جوریه. اما اگر باید برید کمپ این  قسمتش رو برادرت رو از نظر مالی حمایت کن. کمپ خصوصی خوب برید.

بگو وام گرفتم بیام بیرون کار می کنم میدم

به نظر من که ایده ت برای برادرت خیلی مسخره مگه بچست 

با پولت اگه میتونی یه ملک کوچیک بگیر یاطلا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷