2777
2789
عنوان

کنکور ارشد👩🏻‍🎓👩‍🎓🎓

57 بازدید | 9 پست

به نظرتون بهترین موقع برای شروع ارشد چه وقتیه؟!

من الان ترم چهارم، اما خب مثلاً توی بعضی از درسا مثل ریاضی و آمار یا مسائل اقتصاد خیلی ضعیفم(رشتم مدیریته)

از الان روی نقاط ضعفم کار کنم زوده؟!

و اینکه دانشگاهم دانشگاه آزاد هست و خیلی خوب نیست، می‌خوام ارشد دانشگاه تهران قبول بشم، از طرفی هم دلم می‌خواد تجربه‌ی شهر دیگه هم داشته باشم، به نظرتون دانشگاه تاپ بهتره یا تجربه‌ی شهر دیگه مثل اصفهان🤦🏻‍♀️💔🗿

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

حیفه بچه تهران 

بره دانشگاه شهر دیگه بنظرم

خودم شهریور لیسانس گرفتم

از تیر واسه ارشد خوندم

خیلی هم زود جمع شد و خداروشکر راضی بودم از کنکور

مطمئنم دولتی تهران رشته مورد علاقمو میارم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه، عالی منم ارشد دوست دارم شریف قبول بشم ولی خب واقعا سختهمن تجربه ی تهران درس خوندن دارم

چه رشته ای؟!

ایشالا قبول بشی😍

منم یه مدت به ام بی ای شریف فکر می‌کردم

ولی جو دانشگاه تهران رو بیشتر دوست دارم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

حیفه بچه تهران بره دانشگاه شهر دیگه بنظرمخودم شهریور لیسانس گرفتماز تیر واسه ارشد خوندمخیلی هم زود ج ...

حقیقتاً خودمم ترجیحم تهرانه قطعاً

ببین من کنکور کارشناسی رو به معنای واقعی گند زدم

آزاد میرم و به نظرم استاد های خیلی خوبی هم نداریم

از الان زوده کم کم شروع کنم؟!

نه روزی ۷ ۸ ساعتا، مثلاً روزی یکی دو ساعت روی نقاط ضعفم از درس های ترم یک شروع کنم بیام جلو؟!🥲💔🤦🏻‍♀️

چه رشته ای؟!ایشالا قبول بشی😍منم یه مدت به ام بی ای شریف فکر می‌کردمولی جو دانشگاه تهران رو بیشتر دو ...

زیر شاخه ای علوم انسانی بعد کلا انصراف دادم کنکور دادم امدم دانشگاه تیپ3🫠

خیلــــی دلم میخواد جو دانشگاه شریف رو تجربه کنم اساتیدش عالیه کیفیت اموزش واقعا اونجا بالاس

دانشگاه تهرانم خیلی خوبه 

حتما موفق میشی اگه واقعا تلاش کنی بری اونجا احتمالا اینده ی شغلی بهتری هم داشته باشی

زیر شاخه ای علوم انسانی بعد کلا انصراف دادم کنکور دادم امدم دانشگاه تیپ3🫠خیلــــی دلم میخواد جو دان ...

فدات شم، ایشالا شما هم قبول میشی💕

منم دانشگاهم اصلاً اصلاً خوب نیست

حیلی حسرت می‌خورم چرا برای کنکور نخوندم

نه بچه های درست حسابی داره، نه اساتید درست حسابی

بچه هاش انگار از بند زندان فرار کردن، همه بد دهن و سیگاری

هیچ کس فکر درس نیست

حقیقتاً خودمم ترجیحم تهرانه قطعاًببین من کنکور کارشناسی رو به معنای واقعی گند زدمآزاد میرم و به نظرم ...

درسای دانشگاه نباید بخونی که

رفرنس های رشته ت رو چک‌کن اونارو بخون

من فرهنگیان بودم اما کلا کلاسا رو نمیرفتم و سرکار بودم

و هرچی خوندم تلاش خودم بوده و کاملا جدید

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

درسای دانشگاه نباید بخونی کهرفرنس های رشته ت رو چک‌کن اونارو بخونمن فرهنگیان بودم اما کلا کلاسا رو ن ...

همون برای رشته دیگه

مثلاً درس اقتصاد خرد و کلان ضریب بالایی برای رشته های ارشد مدیریت داره، ریاضی و آمار هم همین طور

منظورم این بود از الان شروع کنم اونا رو بخونم

فدات شم، ایشالا شما هم قبول میشی💕منم دانشگاهم اصلاً اصلاً خوب نیستحیلی حسرت می‌خورم چرا برای کنکور ...

💚🌱

سیگاری وبدهن که والا تهران بدتره😅

ببین رشته ی تو مهارت خیلی مهمه کلاسای mba شرکت کن

سینا مردای رو سرچ کن توی سایت ویرگول

خودش دانشجوی پزشکی شهید بهشتیه ولی خیلیmba علاقه داره و گاهی می نویسه بد نیست نوشته ها وتجربه هاشو بخونی 

رشته ات رشته ی خوبیه سعی کن فقط به دانشگاه اتکا نکنی خودت دوره برو وتجربه به دست بیار