2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد فهمیدی متاهله اوکی

نه آشنا هم بود از جریان اینکه منو اون همو دوست داشتیم ۱۰ ۶ سالی پیش هست اون زمان خانواده این پسر از یه شهر به شهر دیگه ای رفتن خب طبیعتا پسرشون هم باهاشون رفت پسره که رفت توی شهر جدید چند تا دوست دختر داشتم همزمان با ۵ ۶ نفر همزمان بود کاری بدی نبود نکنه 

نمی دونم رازت چیه،. ولی مطمئنا تو اون آدم چند سال قبل نیستی الان یه ادم جدیدی پر از تجربه و احساسات جدید، پس بخاطر چیزی که الان نیستی و گذشته شما بوده خودت رو عذاب نده، مطمئن باش همه ادما تو زندگیشون بارها اشتباه کردن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

سیکار می‌کشید قلیون همه چی با اینکه قبل از اینکه به این شهر جدید بیاد به خودم یکبار مسقیم گفت که دوست دارم منم سر خجالت هیچی نگفتم سرمو انداختم پایین بعد یک بعد از این جریان پسره به اون شهر جدید رفت

خلاصه گفتم که توی شهر جدید چه چیزایی اتفاق افتاده منم دیگه فهمیدم من خیلی دوستش داشتم گذشت تا پارسال بهش پیام دادم اینم بگم که اون شماره منو قبل از اینکه از خودم بگیره داشت 

بهش پیام دادم نه گفت دوست دارم نه نه آورد اصلا حتی نمیدونم چی شد من هنوز وابسته اون آدم بودم میگفتم من اونو از اول دوست نداشتم چرا اون ولم کردن اینا تا اینکه یه شب رفتم مشهد حرم امام رضا

چون بعد از اون ماجرا خیل من اذیت شدم از سر حال بد به خدا گفتم خدایا بهش بفهمون اون میدونست من اونو دوست دارم و توی پیامی که بهش دادم اینطوری کرد خیلی بد باهام برخورد کرد شب اون روز تصادف کرد حالا هی فکر میکنم مقصر من بودم اینطوری شده عذاب وجدان دارم