2777
2789
عنوان

خانومای باردار و مامانا بیاید

182 بازدید | 22 پست

سلام من الان ۳۶هفته و ۱ روزمه اگ کسی بپرسه چند هفته ای باید بگم ۳۷یا۳۶؟؟ واینکه میگن بچه قبل ۳۷ بدنیا بیاد نارسه یعنی بچه من تو این هفته به دنیا بیاد نارسه یا کامل؟ گیج شدم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بگو تو ۳۷ هفته ام

نه نارس نیست الان دیگه کامله

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۶ ک تمام شده باید بگین تو هفته ۳۷ ام

ولا میگن بچه قبل ۳۶ دنیا بیاد نارسه

۳۶ تا ۳۸ زودرس هستن

ولی اگ مشکلو خطری دارین امپولای ریه رو حتما بزنین ک نی نی ریه اش اوکی باشه

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

۳۶ ک تمام شده باید بگین تو هفته ۳۷ امولا میگن بچه قبل ۳۶ دنیا بیاد نارسه۳۶ تا ۳۸ زودرس هستنولی اگ مش ...

یعنی الان ۳۷م دیگ؟؟ یه مشکلی هم ندارم فقط دو روزه یکم درد مث پریودی دارم میترسم بچه بدنیا بیاد

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یعنی الان ۳۷م دیگ؟؟ یه مشکلی هم ندارم فقط دو روزه یکم درد مث پریودی دارم میترسم بچه بدنیا بیاد

بله ۳۷ حساب میشین ولی هنوز کامل نیست ۳۷ 

دیگ این اخرا این دردا طبیعی ان

انقباض ها مهمن اینکه رحم عین سنگ سفت بشه و تعدادش چقدر باشه 

من تو هفته ۳۳ ام ثانیه شماری میکنم برسم به ۳۶مردم از بس استرس زایمان زودرس کشیدم

منم بخدا . هفته ۳۵ لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان اونجا گفتن بابد بری یه جا دیگ ما اینجا دستگاه نوزاد نارس نداریم مرگو به چشم خودم دیدم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم بخدا . هفته ۳۵ لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان اونجا گفتن بابد بری یه جا دیگ ما اینجا دستگاه نوزاد ...

دور از جونتون

علت لکه بینیتون چی بود

خدا روصکر چند روز دیگ زایمان کنین دیگ اوکیه

دور از جونتونعلت لکه بینیتون چی بودخدا روصکر چند روز دیگ زایمان کنین دیگ اوکیه

شب قبل تو حموم کاپشن شوهرمو با دست شستم زیاد رو شکم خم شده بودم و خیس بلندش کردم فشار بهم اومد بعدم حموم دستشویی رو با وایتکس شستم احساس سرگیجه و فشار میکردم روز بعدش لکه قهوه ای داشتم تا شب 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

شب قبل تو حموم کاپشن شوهرمو با دست شستم زیاد رو شکم خم شده بودم و خیس بلندش کردم فشار بهم اومد بعدم ...

یکم مراقب باش دختر

خدا روشکر ب خیر گذشته

کار خونه همیشه هست

ولی بچه واجبتره

سلام عزیزم فکر کنم تو تایپیک آخر من که برا ازدواج بوده ، پست گذاشته بودی ، متاسفانه برا من چیزی نشو ...

سلام بخدا یادم نمیاد برا منم هیچی بالا نمیاره

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....