2777
2789

نمیتونم بگم ولی چیز خیلیییی غیر قابل باوری بود اصلا خیلی یهویی زندگیمون رو جهنم کرد ..

الان داره رفته رفته بهتر میشه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

نمیتونم بگم ولی چیز خیلیییی غیر قابل باوری بود اصلا خیلی یهویی زندگیمون رو جهنم کرد ..الان داره رفته ...

خب بگو😕

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دیالوگ داره اتوبوس شب خسرو شکیبایی به مهرداد صدیقیان میگه بچه چند سالته میگه پارسال ۱۶ سالم بود بچه بودم بابام مرد فرداش بازم ۱۶ سالم بود ولی دگه بچه نبودم این دیالوگ زندگیه منه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یه دیالوگ داره اتوبوس شب خسرو شکیبایی به مهرداد صدیقیان میگه بچه چند سالته میگه پارسال ۱۶ سالم بود ب ...

عجب😕💔

یه دیالوگ داره اتوبوس شب خسرو شکیبایی به مهرداد صدیقیان میگه بچه چند سالته میگه پارسال ۱۶ سالم بود ب ...

زندگی منم بعد اون شب ))))

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خودم هنوز موندم چطور یهویی اون اتفاق افتاد خیلی خلاصه بگم زندگیمون یک شبه فرو ریخت مامانم شغلشون از ...

خداروشکر.

بعد چند وقت بهتر شد همه چیز؟خیلی طول کشید؟

من وسواس زندگیمو نابود کرد 😔خدا به روز هیچکس نیاره درد بدیه از سرطان بدترع

وسواس فکری؟

خداروشکر.بعد چند وقت بهتر شد همه چیز؟خیلی طول کشید؟

آره عزیزم بهتر شده الان ولی کامل باز نه مثل قبل 

۸ ماه طول کشید ولی تو اون ۸ ماه ...

آره عزیزم بهتر شده الان ولی کامل باز نه مثل قبل ۸ ماه طول کشید ولی تو اون ۸ ماه ...

شبیه من💔

بعضی دردا آدمو بزرگ میکنه عاقل میکنه تلخه تلخ

دقیقاااا

و چقدر تاسف باره ...