2777
2789
عنوان

گل سانسوریاااا

115 بازدید | 24 پست

بچه ها مامانم از همسایشون برام گل سانسوریا گرفته  بعد من تاحالا گل نداشتم اصن  الان نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم بعد من چند روز داخل اب گذاشتم ک ریشه بزنن  دیدم دارن گندیده میشن  بعضیاشون میترسم خراب شن گفتم بزارمشون تو خاک تا خراب نشدن. بعضیاشون ریشه هاشون جوونه زدن خیلی نازک و کوچیکن بعیاشونم ریشه نزدن بنظرتون بزارمشون تو خاک ؟! از ی طرفم حوصله ندارم یکی دو ماه بزارم تو اب ریشه بزنن دوس دارم زودتر بزارمشون تو گلدون😂😂 بیاید بگید چیکار کنم 

خاک قلمه بگیر 

یا یکم کوکوپیت و پرلیت و پیت ماس بگیر بکار 

سانسورهای نباید زیاد آب بدی باید بذاری خاک کامل خشک بشه

و اینا هم که هنوز جوونه ها کوچیکه که اصلا نباید زیاد آب بدی

بهشون

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بکارمشون؟!؟

بله میتونن توی خاک هم ریشه دار بشن مشکلی نداره

یا پرلیت خالی

ولی پرلیت خالی اگه کاشتی اصلا زیاد آب نده پرلیت آب رو توی خودش نگه میداره و اینا هم زود میگندن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بکارم ینی بعضیاشون ربشه ندارن بعضیام ریشه هاش جوونه زدن بزور مشخصه

اره بکار، یادت نره سانسوریا اب دوست نداره، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سانسوریا تنها گیاه مقاومه مثل پتوسحتما زیاد آب میدی

منم هم پاکوتاه دارم هم بلند

چند وقت یه بار آب بدم؟؟

شلفرا گل قشنگیه بخرم خراب نمیشه؟

چه گلهای بدقلقلن که نخرم

متشکرم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔