کیمیاگرکهکشان مدیر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 557 عنوان پوستم تیره شده😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 38 پست وای پوستم تیره شده امروز تو مهمونی همه بهم میگفتن البته قبلش خودمم احساس میکردم چیکار کنممم چ کرم یا ماسکی بزنم بگین تولوخدااااا😭😭 شدیم مثل الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏 1396/10/22 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیمیاگرکهکشان مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 557 استاتر ببخشید بین تاپیک شما دوستان برای سیاهی دور چشم هم درمان خانگی میدونید بگید لطفا خاهش میکنم عزیزم .مشکل خودمم هس شدیم مثل الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
نرگس(مامان_پسرا) عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 2061 نشاسته ی ذرتو دارم اون میشه؟ چندقه بمونه؟ خودتون نتیجه گرفتین؟ نشاسته برنجبا ذرت نکردم تا حالاگاهی قبل مهمونی میزنم وقتی میشورم روشن شدنشو همون موقع میبینم ولی اثرش موقتیه فکر کنم اگر هر روز بزنی اثرش بیشتر باشه
کیمیاگرکهکشان مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 557 من امتحان کردم،اما امتحان من فقط لیموی تازه بود خییییلی وقت پیش،خیلیم جواب داد هرکی میدید میگف چقد ر ... وااای وسوسهه شدممممم شدیم مثل الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
کیمیاگرکهکشان مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 557 میگن فقط وفقط سرکه سیب خوبه برا روشن کردن پوست ،؟ امتحان کردی شما؟ شدیم مثل الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
arooosak_mehraboon عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 948 وااای وسوسهه شدممممم یکیشو امتحان کن ولی مداومنه کل ماسکایی که گفتیمو بزنی و یه هفته!!! .باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵
کیمیاگرکهکشان مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 557 نشاسته برنج با ذرت نکردم تا حالا گاهی قبل مهمونی میزنم وقتی میشورم روشن شدنشو همون موقع میبینم ولی ... منم شنیدم اب برنجو دور نریزیم شدیم مثل الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
شبنم۷۱ عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 8077 برا روشن کردن پوست ،؟ امتحان کردی شما؟ ن من امتحان نکردم یکی همینجاتاپیک زدگفت اره میگه واقعامعجزه میکنه بزنب ب صورتت میگفت میزنم شب میخوابم بعدصب صورتمومیشورم تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
نرگس(مامان_پسرا) عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 2061 استاتر ببخشید بین تاپیک شما دوستان برای سیاهی دور چشم هم درمان خانگی میدونید بگید لطفا فکر کنم برای کمخونی و کمبود آهنه و ربطی به خود پوست نداره
کیمیاگرکهکشان مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 557 یکیشو امتحان کن ولی مداوم نه کل ماسکایی که گفتیمو بزنی و یه هفته!!! تا پیک تشکر میزنم اگه نتیجه دیدم😍😍 شدیم مثل الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏