2777
2789
عنوان

اگه همسرتون مخالف درستون باشه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 41 پست

همون اول نمیدونستن که میخوای بری سرکار؟

من اولین حرفم این بود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حوصله اخم و ناراحتی ندارم

چه مردا پرو و وقیح شدن !!وظیفه کوچکترشه حمایت کنه 

تو درستو بخون فوقش درمانگاهی کلینیک زیبایی جایی کار کن بیمارستان نرو اینو میشه کاریش کرد ولی یه هزینه رفت و آمدو باید بده و تازه حمایتتم باید کنه فردا تو واسه بچه ی اون مادری می‌کنی خونه داری میکنی  واسه خودش همسری می‌کنی بعد بیای خرجم بدی ؟؟چه پروعه پس اون چی کاره ست این وسط !!

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

همون اول نمیدونستن که میخوای بری سرکار؟من اولین حرفم این بود

امروز داشتم میرفتم اداره بعد اون ص شیمی که میگف چرا در جدول تناوبی عنصرها هیدروژن عنصری یکه و تنهاست ؟هی این تو ذهنم پلی میشد حالا سالهاست میگذره ولی نمی‌دونم چرا این ذهنم میومد الان پروف تو رو دیدم باز دوباره یادآوری شد😂😂

درس و دانشگاه و سرکار رفتن چیزی هست که باید قبل عقد راجبش مفصل حرف بزنید اما الان اگه میبینی تاحالا همه مخارجت و داده تو رفاه کامل بودی و از لحاظ مالی برات کمبودی نبوده خب زندگیتو و حفظ کن .اما اگه میبین از لحاظ مالی نمیتونه ساپورتت کنه ادامه بده

امروز داشتم میرفتم اداره بعد اون ص شیمی که میگف چرا در جدول تناوبی عنصرها هیدروژن عنصری یکه و تنهاست ...

😅😅😅😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

جای خوبی واسه مشاوره نیومدی

اینجا تا از شوهرت زدت نکنن ولت نمی کنند...الان یه جوری  صحبت خواهند کرد که باور کنی شوهرت خیلی خبیثه...

اینجا تفاهم و به خاطر هم و در کنار هم زندگی کردن معنایی نداره....

اینجا زن باید کاملا روشنفکرانه برای خودش و تمام خواسته های شخصیش بجنگه و پاش بایسته..و هیچ وظیفه ای در قبال مرد و خواسته هاش نداره همینکه باش رابطه زناشویی داره مرده باید تا آخر عمرش ممنون زن باشه!!!!در حالیکه مرد کاملا سنتی حامی مالی عاطفی و روحی زن باشه و نگاه چپ کرد زن باید بزنه تو دهنش

همینقدر تلخ

راس میگه پرستاری تو ایران یعنی حمالی حمالم حقوقش از پرستار بیشتره

حامی جان انسان و هم نوعشونن بهشون میگی حمال ؟خب بگو کارشون سخته چرا شأن و منزلتشونو زیر سوال میبری عزیز ؟

حامی جان انسان و هم نوعشونن بهشون میگی حمال ؟خب بگو کارشون سخته چرا شأن و منزلتشونو زیر سوال میبری ع ...

چرا جملمو کامل نمیخونی گفتم تو ایران

چون ازت کار میکشن حقوق کم میدن پرستاری تو کشوری مثل دانمارک ایتالیا آلمان عالیه ولی تو ایران نه

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.