2777
2789
عنوان

اونایی که فیشیال رفتن زودبیاین

160 بازدید | 17 پست

مراحلشومیشه بگین که چیکارکردن ،؟

من امروزرفتم فیشیال ولی اونجورکه سرچ کردم نبودمثلابخورنبود گوی یخ نبود خارج کردن جوش سرسیاه نبود

واسه شماچه کارهایی کردن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس چیا بودهزینه ش چقدر شد

اولش بایه دستگاه لایه برداری کرد گفت بروبشور

بعدیه ماسک گذاشت( سبزرنگ) یه ربع موندبعدشستم

بعدبایه دستگاه دیگه کارکردنرم بودوقتی روصورتم میکشیدتودهنم احساس مزه ی آهن میکردم 

آخرش هم بایه موادی یکم ماساژدادگفت تمومه

چقد دادی ؟ من شنبه میخام برم. این جایی که میرم چند نوع ماسک میذاره ماساژ میده با یه دستگاه جوشا سرسی ...

۴۸۰تومن 

این فقط یه دونه ماسک گذاشت

بخورهم نبود

نمیدونم والا احساس میکنم فقط یکم پاکسازی کرده😐

خوب اسمش مگه فیشیال نیس؟ازکجامیدونستم چیکارامیکنه فیشیال مگه بافیشیال فرق میکنه؟۴۸۰ دادم

چرا فرق داره یکار میکنن ولی خب هرچی مواد بیشتر بزنن تاثیرش بیشتره

من الان یجا میشناسم فیشال ۹۵۰ میگیره جلسه ای ولی خب همچیی استفاده میکنن

بخاطر اونه

من خودم حالا فرصتش نشده برم ولی همینم که شما زدن به پوستتون بنظرم موثره باید صبر کنید ببینید

اولش بایه دستگاه لایه برداری کرد گفت بروبشوربعدیه ماسک گذاشت( سبزرنگ) یه ربع موندبعدشستم بعدبایه دست ...

آها

گوی یخ رو همه نمیذارن

اما راستش بخور رو نمیدونم چرا انجام نداده

ایکاش به خودش میگفتی

نه اصلابخورنبودتوکارشدرما اف کدومه،چطوریه؟

یه دستگاه که سرش تقریبا تیزه میکشن روی صورت هر چی چربی توی پوست هست رو درمیارن 

مهمترین قسمتش همینه 

و الا ماسک و کرم رو که خودمون هم میتونیم بذاریم

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

چرا فرق داره یکار میکنن ولی خب هرچی مواد بیشتر بزنن تاثیرش بیشترهمن الان یجا میشناسم فیشال ۹۵۰ میگیر ...

من انتظارداشتم جوشهای سرسیاهو قشنک خالی کنه پوستم تمیزترشه😐

من چون توی گوگل سرچ کردم مراحلشودیدم  به امید اون رفتم 

من انتظارداشتم جوشهای سرسیاهو قشنک خالی کنه پوستم تمیزترشه😐من چون توی گوگل سرچ کردم مراحلشودیدم به ...

میکنن من خیلی دیدم منتها میگم باید کلینیکای بزرگتر بری اکثرا همه جا اینکارو نمیکنن

بنظرم تو اینستاگرام بگرد اونایی که این جوشارو تخلیه میکنن پیششون وقت بگیر قبلشم بپرس حتما انجام میدن یا نه

یه دستگاه که سرش تقریبا تیزه میکشن روی صورت هر چی چربی توی پوست هست رو درمیارن مهمترین قسمتش همینه و ...

این کدوم مرحله س؟

واسه من مرحله ی اول پوستموخاروند مثل میکرودرم