2777
2789

چی بهش بدم ؟ همین چند روز پیش از بیمارستان آوردمش اصلا غذا نمیخاد آبمیوه نمیخاد هرچی میپزم نمیخوره فسفود دوست داره نمیتونم خودم درست کنم با فسفود ک جون نمیگیره هیچی نمیخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خودت درست کنی سالمم هست

پیراشکی گوشت درست کن.پیتزا با گوشت یا مرغ ریش‌شده درست کن بشقاب داغ درست کن لابه لاش گوشت بذار 

کم کم معدش دوباره میکشه به غذاهای دیگه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

همین الان‌از مطب دکتر برگشتم دکتر خندید گفت چقدر گردن بچت لاغره  بهش نمی‌رسی مگه 

مرتیکه بچه هفت ماه مریضه دادم جون میدم وقتی اینجور میبینمش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

حتما و حتما شربت مولتی ویتامین ، شربت آهن ، شربت آرژنین بهش بده فردا که قدش واسه سوء تقذیه کوتاه شد ، فردا به خاطر کوتاهی قدش احساس حقارت کرد مقصر فقط و فقط شما هستید 

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

حتما و حتما شربت مولتی ویتامین ، شربت آهن ، شربت آرژنین بهش بده فردا که قدش واسه سوء تقذیه کوتاه شد ...

عزیژم این شربتهایی که گفتین حدود قیمتشون چنده؟ 

نم پسرم کوتاه و لاغره 10سال نیمشه

❤️

چند کیلوئه پسر من 10سال و نیمشه 23کیلوئه ولی خب ما تغذیمون بسیار ضعیفهاگه شما مشکلی نداری براش پیتزا ...

عزیزم چرا سرکار نمیری؟

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

عزیژم این شربتهایی که گفتین حدود قیمتشون چنده؟ نم پسرم کوتاه و لاغره 10سال نیمشه

پسر 10 ساله 23 کیلو !!! داری شوخی میکنی ، قیمتش رو بزن تو اینترنت میاره

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم