2777
2789
عنوان

آقای عباس موزون چقدر باشخصیته

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست
الهی بگردم خدا کمکت کنه ازدست این شوهرا شوهر منم همینه فقط برای من زبون داره منک بیخیال شدم

قربونت برم

خیلی پریشانم میشه دعام کنی؟ 

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوت دیدم ترسیدم لایک کنم😂لااااااااااااااااااایک

خخخخ

چیزی نگفتم ک 

گفتم جای لایک کامنت بذارید 😁😁😄😄

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

قربونت برمخیلی پریشانم میشه دعام کنی؟

چشم عزیزم 

ایشالله خدا کمکت کنه بحق این ماه عزیز 

خدا همسرتو کمک کنه قدرتو بدونه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

درسته انقدر ک تو صورتش آرامش ومعنویت موج میزنه

دقیقا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خيلي اروم و با متانت حرف ميزنه من خوابم ميگيره😶🤣

باز خوبه خوابت میگیره 

من خجالت میکشم ازش 😄😁

یکی بمن بگه زندگی پس از زندگی ساعت چند میده 

همینطور سریال پایتخت جدید

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یکی بمن بگه زندگی پس از زندگی ساعت چند میده همینطور سریال پایتخت جدید

پایتخت تو عید میده 

زندگی پس اززندگی ساعت ۵ شبکه ۴ 

الانم داره میده نگاه کن

پایتخت تو عید میده زندگی پس اززندگی ساعت ۵ شبکه ۴ الانم داره میده نگاه کن

عه مرررسی واقعا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چشم عزیزم ایشالله خدا کمکت کنه بحق این ماه عزیز خدا همسرتو کمک کنه قدرتو بدونه

فدات ممنون

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم