2777
2789
عنوان

چشمم تو عروسی خواهرم

527 بازدید | 21 پست

بچها من تو عقد خواهرم چشم سمت چپم وقتی میکاپم کردن دیدین خط چشم میکشن گوشه چشم من خمش اشک میومد و پاک میشد این گوشه چشمم بعد تو عروسی خواهرم لنز گزاشتم و اینا قبل لنز برام قطره ضد عفونی زد بازم چشم چپم همش درد میکرد بعد میکاپم کردن و اینا همین چشممم کلی ازش چرک درمیومد از گوشه جشمم و رازم خط چشم‌ گوشه چشمم پاک شد دیگه تا ساعت ۸ شب چشمم قرمز شده بود گفتم شاید مشکل از لنره درش اوردم بدتر شد چکار کنم اینطوری نشه من ب میکاپ‌گوشه چشم حساسه چشمم 

بعد ک رفتم خونه از درد نتونستم بخابم صبح بیدار شدم ورم افتضاح کرده بود براش قطره ناپریووین زدم  بنطرتون چشمم عفونت داره چشه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا عفونت کرده

برو دکتر چشم پزشکی

بدون ویزیت دارو استفاده نکن

خطرناک هست

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

برو دکتر

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

دکتر برو الودگی وارد چشمت شده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اون خط چشمه آلوده بوده لابد عفونت وارد چشمت شده برو قطره نفازولین بریز هر ۴ ساعت ۲ قطره.همین سر منم اومد احساس میکردم لنز شکسته مونده تو چشمم انقد درد میکرد

این جانِ اولی نبود که کندم🖤