(تادیک قبلم گذاشتم ولی چون کسی نیومد گفتم دوباره بزارم)
من یه رفیقی دارم اون یه روز با شماره رفیق خودش خیلی وقت پیش به من زنگ زد بعد پاک کرد.
بعد دقیقا بعد از مدت ها من با یه پسری که از آشنا های رفیقم بود رل زدم بعد کات کردم همین رفیق رفیقم چند روز پیش به من زنگ زد و یه سری چرتوپرت گفت گفتش که به یکدوم از شماره های دیگه من زنگ زده بودی و به داداشمم زنگ زدی بعد من گفتم نه نزدم این تو مخش نمی رفت اخرش دیگه عصبانی شدم گفتم گمشو بابا بعد تلفنو قط کردم بعد همین رفیق خودم رفتم بهش گفتم چون من از قبل شماره رفیقه رقیمو داشتم فهمیدم اونم رفیقم اصن وقتی شنید تعجب کرد گفتش بهم زنگ زده ایسگام کنه منم گفتم خب مگه موقعی که با گوشیش به من زنگ زدی شماره منو از گوشیش پاک نکردی؟ رفیقم گفت چرا پاک کردم باورم نشد گفتم داری دروغ میگی کلی قسم خورد بعد گفتم پس شماره منو از کجا اورده؟ گفتش ببین همین رفیق من( که اسمه مستعارشو میزارم زهرا که راحت تر بگم حرفمو) زهرا با محمد رل زده (اکس من همونی که اشنای رفیقمه) بعد خیلی وقته کات کرده منم گفتم حقشه برم رفیقت زهرارو فحش بدم اخرش هیچی دیگه گفت ولش مهم نباشه برات اخرش صحبت من با رفیقم تموم شد بعد رفتم توی روبیکا به زهرا کلی فحش دادم و هرچی از دهنم در اومد گفتم بعد بلاکش کردم دوباره زهرا با یه اکانت دیگه بهم پیام داد منم زذم بلاکش کردم گفتم حالا که این زهرا خودش خواسته پس منم دوباره فحشش میدم بعد رفتم از بلاک در اوردم هر دو تا اکانتشو دیدم از هر دوتا اکانتش مسدودم😥
الان من برم چه غلطی کنم؟
اروم نمی گیرم تا زمانی که جوابشو ندم شات پیامامو بهش خواستید بگید بزارم چون پر از فحشه نمیشه پست اول گذاشتش چون نمیشه پاکش کرد