2777
2789

اگه جایی کار میکنید که قدرتون دونسته نمیشه،یه روز هم نمونید....عزت نفستون گرون ترین سرمایه ای هست که دارید....بعدا کلی حرص میخورید که چه اشتباهی کردم برای اون آدم به درد نخور کار کردم....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

واسه پوله واسه پوله

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

واسه پوله واسه پوله

آدم گشنه بمونه،تو خیابون بمونه ولی برای آدم به درد نخور کار نکنه.....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثل وزارت بهداشت مجبور باشی چی؟مدرکت گرو باشه

کسی که میره توی کار درمانی باید با جون و دل بره...یه سری هم گفتم،اونایی که میرن توی حوزه های پزشکی از خود گذشتگی میکنن...ولی گاهی آدما میتونن شغلشون رو خودشون انتخاب کنن...در اونجور مواقع وقتی برای یه فرد به درد نخور کار کنی،انگاری که روحتو به شیطان فروختی....دیگه چیزی از عزت نفست باقی نمی مونه

دقیقا موافقم 

یه صاحبکار دارم انگار دارم کارما پس میدم ، انقد دارم اینجا عذاب میکشم که فقط به خاطر حرف فامیل همسرم اینجا وایستادم که حرف در نیارن که فلانی رو از کار اخراج کردن ، بیرونش کردن و... خودم بزنم بیرون ، بازم اونا یک کلاغ و چهل کلاغ میکنن 

بخدا هر صبح دعا میکنم ماشینم تصادف کنه ، زنده نرسم شرکت 

کسی که میره توی کار درمانی باید با جون و دل بره...یه سری هم گفتم،اونایی که میرن توی حوزه های پزشکی ا ...

خیلیا از این که با جون و دل کار میکنی سو استفاده میکنن

از اون بالا گرفته تا مسئول بخشت

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
دقیقا موافقم یه صاحبکار دارم انگار دارم کارما پس میدم ، انقد دارم اینجا عذاب میکشم که فقط به خاطر حر ...

امیدوارم یه روز انقدر قدرتمند بشی که کار خودتو داشته باشی....تا مجبور نباشی همچین آدمایی رو تحمل کنی