2777
2789
عنوان

دارو نخوردن دختر 3 سالم

12578 بازدید | 24 پست

دخترم اصلا لب به دارو نمیزنه و دارو می بینه کلی گریه میکنه حتی شربت تب بر..مجبورم شیاف بزرام.. الانم سرما خورده..چیکار کنم علاقه مند بشه به دارو خوردن؟

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

یکم دارو بریز تو ابمیوه بده بخوره 

وقتی خورد یکم ابمیوه خالی هم بهش بده که مزه آبمیوه تو ذهنش عوض نشه دیگه اونم نخوره

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم اینطور ه من به زور با سرنگ می ریزم ته حلقش از بس نگه میداره و قورت نمیده چند بازهم پریده بیخ ...

منم شوهرم دستاشو ميگيرن منم بزور دهنشو باز ميكنم ميريزم ته حلقش

البته بيشترشونو بالا مياره

واقعا ديگه نميدونم چيكار كنم

منم شوهرم دستاشو ميگيرن منم بزور دهنشو باز ميكنم ميريزم ته حلقش البته بيشترشونو بالا مياره واقعا د ...

اینجوری که تاثیر نداره من سری قبل به زور بهش میدادم بالا میاورد بیشترشو..داروها اثر نذاشتن..با ابمیوه چای شیرین میدم بعد دو یه وعده می فهمه نمیخوره..

خب چيكارش كنم؟ انقدر املاح بدنش كم شده كه دو روزه بيحال افتاده فقط ميخوابه ديشبم براش سِرُم زدن 😭

من واسه اسهال یه دارو گیاهی دارم با چای نبات میدم درجا خوب میکنه.. دقیق نمیدونم چیه چند تا با هم قاطیه اسیاب شده..عطاری برو بپرس دخترم اصلا برا اسهال دکتر نبردم

اخه دختر من ١٦ ماهشه جور ديگه اي نميخوره 😭

دخترم از تابستون بد دارو شد بچه تر بود دراز میکشید بهش قطره اهن مولتی میدادم دارو هم دوست داشت..تابستون یه دارو تلخ بود تو ذهنش مونده 

دخترم از تابستون بد دارو شد بچه تر بود دراز میکشید بهش قطره اهن مولتی میدادم دارو هم دوست داشت..تابس ...

اره دختر منم اهن و مولتي رو راحت ميخورد

ولي استانينوفن بهش دادم ديگه دهنشو باز نميكنه

والا تقصيري هم نداره

استانينوفن مزه زهرمار ميده