2777
2789
🤣🤣🤣چشم عزیزمنمی‌دونم توی خودمم فکر کنم حالم خوب نیست

منم همینطور 

نمیدونم این حال سگی کی میخواد دست از سر من برداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ایشالا همیشه موفق باشی تو درسات جیگر گوگولی موگولی😁😎😍😘❤️

از کلاس اول دارم شروع میکنم لعنت به هرچی دریه حالم بهم خورد

خودت خوبی؟؟؟اصل حالت

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول جواب میدم بعد میفهمم جنسیت و🤣🤣

عاره میدونم بشه خودمی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم همینطور نمیدونم این حال سگی کی میخواد دست از سر من برداره

واقعا دلم میخواد برم یک جای اینقدر جیغ بکشم گلوم خونی بشه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

واقعا دلم میخواد برم یک جای اینقدر جیغ بکشم گلوم خونی بشه

میفهمم چی میگی من گریه هم دیگه ارومم نمیکنه 

دلم میخواد بمیرم 

نمیفهمم چرا انقد همه چی بده همه حالشون خرابه 

حس میکنم خدا ولمون کرده رفته 

دلم برات تنگ شده بود وروجک

قربونت منم خیلی یادت میکنم 

چرا از کلاس اول😳😳بد نیستم نه والا زیاد خوب نیستم

خوب پسرم کلاس اولی دیگه خنگول جان 

چرااا همه حالمون بده ؟

میفهمم چی میگی من گریه هم دیگه ارومم نمیکنه دلم میخواد بمیرم نمیفهمم چرا انقد همه چی بده همه حالشون ...

آره واقعا من خیلی بی حوصلم قبلا یکم حفظ ظاهر میکردم الان همونم دیگه نمیتونم دلم میخواد پاچه همه رو بگیرم منیدکه اینقدر وابسته اینجا بودم باورت میشه ۶ماه حتی حوصله نکنم بیام سر بزنم 

خیلی خنگم یخدااااااااا😂😂🙌🏻منم نسبت ب چندماه قبل خیلی بی حوصله تر شدمم

جوونم خدا یک صبر به هممون بده 

آره واقعا من خیلی بی حوصلم قبلا یکم حفظ ظاهر میکردم الان همونم دیگه نمیتونم دلم میخواد پاچه همه رو ب ...

دقیقا منم سگ شدم و کم طاقت 

میدونی فک کنم همه ناامیدم و خیلی رنجیده 

دقیقا منم سگ شدم و کم طاقت میدونی فک کنم همه ناامیدم و خیلی رنجیده

آهوم من که کوروش برای مشقاش اذیت کرد هرچی به دهنم رسید بهش گفتم همینحو که نشسته بود نفس نمی‌کشید خدا مرگم بده کاش بمیرم رفته مدرسه دارم گریه میکنم