کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
واقعا دلم میخواد برم یک جای اینقدر جیغ بکشم گلوم خونی بشه
میفهمم چی میگی من گریه هم دیگه ارومم نمیکنه
دلم میخواد بمیرم
نمیفهمم چرا انقد همه چی بده همه حالشون خرابه
حس میکنم خدا ولمون کرده رفته
میفهمم چی میگی من گریه هم دیگه ارومم نمیکنه دلم میخواد بمیرم نمیفهمم چرا انقد همه چی بده همه حالشون ...
آره واقعا من خیلی بی حوصلم قبلا یکم حفظ ظاهر میکردم الان همونم دیگه نمیتونم دلم میخواد پاچه همه رو بگیرم منیدکه اینقدر وابسته اینجا بودم باورت میشه ۶ماه حتی حوصله نکنم بیام سر بزنم
قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
آره واقعا من خیلی بی حوصلم قبلا یکم حفظ ظاهر میکردم الان همونم دیگه نمیتونم دلم میخواد پاچه همه رو ب ...
دقیقا منم سگ شدم و کم طاقت
میدونی فک کنم همه ناامیدم و خیلی رنجیده