2777
2789
عنوان

بیایید براتون دعای معراج میخونم

64 بازدید | 18 پست

سلام  عزیزان با دلهای پاکتون دعام کنید اول برای سلامتی و خشنودی امام زمان وظهورش 

بعدم برای سلامتی وشادی موفقیت  عزیزانمون خودمون برای حاجت های قلبیمون ما به یه آدم کمک کردیم سر دلسوزی  همون اول عید با دسیسه باعث لنگ شدن کار همسرم شده اشکال نداره  خدا دل آدم میبنه من یه بچه مدرسه دارم با خرج زندگی  دکتر بهم گفت با شرایط سختی که داشتم معجزه امام زمان باردارم ناشکری نمیکنم اما خیلی گریه میکنم ونگرانم  هم برای سلامتی کوچلوهام هم برا رزقمون  و حاجتی که تو دلمه دعا کنید 

انسانها درحق هم دعا کنند حتما به حاجتشون میرسن 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

من

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعاگوتم

۵۰ صلوات برات

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاگوتم۵۰ صلوات برات

ممنون عزیزم چشم ان شاالله به حق حضرت علی واین ماه مبارک به حاجت های قلبیت برسی 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
ممنون عزیزم چشم ان شاالله به حق حضرت علی واین ماه مبارک به حاجت های قلبیت برسی

🥲🌸

واست ده تا صلوات میفرستم انشا ٕ الله ک مشکلت هرچه زودتر حل بشه و بچه هات صحیح و سالم باشن❤️❤️❤️ زیر سایه ی پدر و مادر 💫💫برام دعا کن فقط برنده بشم شاید دلم پاک نباشه ولی برات دعا میکنم 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑

۲۰ تا صلوات میفرستم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

براتون حمد صلوات خوندم ان شاالله ک مشکلاتتون تموم میشه 

ماام خیلی گیریم بیش از اندازه دیگه جونی نمونده برامون لطفا ب نیت سلامتی و رفع گرفتاری و مشکلات و افزایش رزرو روزی  جعفر سمیه و علی اکبر 

واست ده تا صلوات میفرستم انشا ٕ الله ک مشکلت هرچه زودتر حل بشه و بچه هات صحیح و سالم باشن❤️❤️❤️ زیر ...

این چ حرفیه عزیزم ممنون از دل مهربونت  از دل همه به خدا راه هست مطمنم خدا خیلی دوست داشته که سهمت دعای معراج بشه وگرنه تاپیک من نمی دیدی بعدم شما اینقدر خوبی که بی تفاوت رد نشدی پس خدا دل مهربونت میبینه کمک میکنه ان شاالله به حق امام زمان و این ماه مبارک به حاجت قلبیت برسی 

۲۰ تا صلوات میفرستم

قربونت عزیزم ان شاالله به حق ماه مبارک رمضان و امام علی شماهم به حاجت قلبت برسی مهربون بانو

برای حاجت منم میخونیشاغل شدنم🥲

چشم  قشنگم شماهم من دعا کن ان شاالله به حق بی بی فاطمه زهرا به حاجت قلبت برسی موفق بشی