2777
2789
عنوان

بچه رو زدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست

عزیزم اون هیچ وقت یادش نمیره آسیب نزن به روان بچه

خودتو بزن ولی دست روش بلند نکن

سرخورده میشه فردا پس فردا دست رو دختر مردم بلند میکنه 

بیمار تحویل جامعه نده

با روانشناس صحبت کن کنترل خشم داشته باشی 

سعی کن هیشه با بوسیدنش راهیش کنی اون چند ساعت از تو دور میشه بزار احساس امنیت داشته باش از فردا همین کار رو بکن من همیشه اعضای خانوادم رو با بوسیدن راهی میکن  چه پسرم چه همسرم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی متاسفم

قطعا دلت نمیخاست اینکارو کنی، لطفا مدرسه تموم شد برو دنبالش باهاش صحبت کن معذرت بخاه و قول بده دیگه تکرار نمیشه

اما دلیل نیار که پسرم چون حالم بود زدمت

چون زدن در هیچ حالتی توجیه نداره

فقط معذرت بخاه ازش 

گذشت دیگه خودخوری ارزش نداره از مدرسه برگشت باهاش مدارا کن و از دلش در بیار 

مادرم خدابیامرز همیشه حرف قشنگی میزد می‌گفت هرگز کاری نکنید که بابتش مجبور به عذرخواهی باشید 

قشنگ اینه که مرتکب نشید واگر شدید برای همیشه براتون درس بشه و دیگه تکرار نکنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

رابطه بین تو و پسرت حتما که بعضی اوقات بالا و پایین داره و اون زدن هم از ته دل نبوده درسته اشتباه بوده ولی یه مادر از ته دلش نمیزنه و پشیمون میشه 

اشتباه اصلی اینکه روابطتون و به خارج از خونه کشیدین و بقیه دخالت کردن 

به پسرت یاد بده که چه خوشی چه ناخوشی زندگی رو تو همون چهارچوب خونه حل کنین و به جای خونه مادربزرگ میرفت اتاقش

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست