2777
2789

میخام وارد نی نی سایت بشم مینویسه باید شمارت رو وارد قسمت پروفایلت کنی چطور باید این کارو کنم کسی بلده راهنماییم کنه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نگا عضویتم کن 😐شش ماه پیش عضو شدم

سلام

آن برای کاربرانی هست که با ایمیل عضو شدن.

شما با شماره عضو شدین یا با ایمیل❓️❓️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه نگا عضویتم کن 😐شش ماه پیش عضو شدم

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ببخشید ی سوال تبلیغات نی نی سایت رو چطور پاک کنم ؟

مرورگر Brave نصب کنین.

آیکون شیر قرمز رنگ داره.

ممنون

خواهش می کنم.

💙💙💙