2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد کیپاپ چیه

166 بازدید | 12 پست

کیپاپ صنعت موسیقی کره جنوبی هست که یسری افراد اونجا گروهی یا تک نفری شروع به خوانندگی میکنن، چه دختر و چه پسر 

معروفترین هاش الان بی تی اس و بلک پینک هستن ولی خب اینا هم هستن:  استری کیدز، آیلیت،اکسو، نیوجینز و.... 

درخواست دوستی ندید 🎀🥲کاربری دست دونفره یه خانم 36 ساله متاهل و دومی هم یه دختر مجرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعداد دارن ولی زیبایی چهره و تبلیغات گسترده ای که ازشون میشه هم بی تاثیر نیست توی محبوب بودنشون

تبلیغات رو موافقم 

یه جریان جدید انگار یدفعه اومد

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
چند تا آهنگ کیپاپ با معنی گوش کردی؟

هیچکدوم من به معنیشون کاری ندارم

از خودشون و ریتم آهنگاشون بدم میاد

وقتی از یه آهنگی‌ خوشم نمیاد حالا هرچی معنیش محشر باشه

چه فایده

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

گروه هایی مثل بی تی اس،بلک پینک و استری کیدز بعضی آهنگاشون برگردان شیطانی داره پس بهتره ازشون دوری کنید وآهنگاشونو گوش ندید، این پیج اینستا رو نگاه کنید: @real_hollywood88

https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118

هیچکدوم من به معنیشون کاری ندارماز خودشون و ریتم آهنگاشون بدم میادوقتی از یه آهنگی‌ خوشم نمیاد حالا ...

حق داری جای بحثی نیست

مثلا من اصلا فارسی گوش نمیدم خیلی محدود یه آهنگی به دلم میشینه 

راستش من اول از معنی آهنگا خوشم اومد توی کیپاپ یواش یواش به ریتمشون علاقمند شدم ولی خب همیشع یسری آهنگا هستن که به یاد موندنی ترن

گروه هایی مثل بی تی اس،بلک پینک و استری کیدز بعضی آهنگاشون برگردان شیطانی داره پس بهتره ازشون دوری ک ...

توروخدا وقتی چیزیو نمیدونید به یسری تئوری های پوچ که واسه ویو گرفتن و فالور جمع کردن میبافن گوش ندید...آره شیطان رو میخوان ببرن تو وجود جوانای کل دنیا وقتی میگن تلاش کن موفق شو مثلا.... برو چند تا از آهنگاشونو گوش بده بعد خودت قضاوت کن

تبلیغات رو موافقم یه جریان جدید انگار یدفعه اومد

یه زمانی خودم خیلی فنشون بودم 

به خاطر کنکور یک سال کلا از اخبار و بقیه چیزاشون دور بودم الان که فکر میکنم به اون موقع یکم زیادی فکر میکردم اونا خوبن وگرنه مثل بقیه آن ولی موج اش یهو وارد شد همه جوگیر شدن رفتن سراغشون . حقیقتا میکاپ و قیافشون برای من بی‌تاثیر نبود خیلی تاثیر داشت

گروه هایی مثل بی تی اس،بلک پینک و استری کیدز بعضی آهنگاشون برگردان شیطانی داره پس بهتره ازشون دوری ک ...

اشتباهه

درخواست دوستی ندید 🎀🥲کاربری دست دونفره یه خانم 36 ساله متاهل و دومی هم یه دختر مجرد