الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گروه هایی مثل بی تی اس،بلک پینک و استری کیدز بعضی آهنگاشون برگردان شیطانی داره پس بهتره ازشون دوری کنید وآهنگاشونو گوش ندید، این پیج اینستا رو نگاه کنید: @real_hollywood88
گروه هایی مثل بی تی اس،بلک پینک و استری کیدز بعضی آهنگاشون برگردان شیطانی داره پس بهتره ازشون دوری ک ...
توروخدا وقتی چیزیو نمیدونید به یسری تئوری های پوچ که واسه ویو گرفتن و فالور جمع کردن میبافن گوش ندید...آره شیطان رو میخوان ببرن تو وجود جوانای کل دنیا وقتی میگن تلاش کن موفق شو مثلا.... برو چند تا از آهنگاشونو گوش بده بعد خودت قضاوت کن
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
به خاطر کنکور یک سال کلا از اخبار و بقیه چیزاشون دور بودم الان که فکر میکنم به اون موقع یکم زیادی فکر میکردم اونا خوبن وگرنه مثل بقیه آن ولی موج اش یهو وارد شد همه جوگیر شدن رفتن سراغشون . حقیقتا میکاپ و قیافشون برای من بیتاثیر نبود خیلی تاثیر داشت