2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

27868 بازدید | 1860 پست

﷽💞

ســلام عزیزان دلم

شروع این مـ🌙ـاه بندگی 

رو خدمت شما تبریک میگم 

مـ🌙ـاهی که درهای آسمان باز میشه 

و به اصطلاح خــ٨ـﮩ♥️ـ۸ـﮩـدا رو از نزدیک تر 

از هروقت احساس میکنیم😇

میدونید که هر کسی یک نقطه عطـ🌟ـفی تو زندگیش داشته و یا داره ،

💡چی شد که سر دور برگردون زندگیت وایستادی ⏸️

و برگشتی ⏩️❓️

چی شد که یک دفعه به خودت آمدی و قلبت لرزید❓️

و یا چی باعث میشه حال دلت خوب بشه❓️

و با خــدا خلوت کنی❓️

یا ازش فرصت جبران بخوای❓️

بهش قول بدی و عهد کنی که سر قولت میمونی❓️

🌹⃟ 🥰لطــفا اینــجا به اشــتراک بـزار

شاید خیلیا با خوندنش تشویق بشن و باعث خـیر بشی💌

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

من زندگی ومتحول شدنم رومدیون لطف وعنایت اقا امام زمان عج هستم

اولین بار خوابی که توامضام توضیح دادم رو دیدم بعد از یک سال اتفاقات جالب وعجیب وپشت سرش رویاهای صادقانه دیگه باعث شدکه تغییر کنم

همیشه باخودم میگم تمام سختی ها ومشکلاتی که درزندگی داشتم سبب شده که من از لحاظ معنوی وعقلی رشد کنم

خواب هایی به من هشدار داده شده و تلنگر زده شده در رابطه بااشتباهاتم، چقدر تونستن کمکم کنن که دیگه اوناروتکرار نکنم

چه جاهایی که از شدت دردوسختی خسته وناامید بودم وحس میکردم هیچ وقت هیچ چیز درست نمیشه تنها کسی که به دادم رسیدامام زمان بود چیزایی که میگم روشایدکسی درک نکنه امامن بابند بند وجودم حس کردم

اینکه تنهانیستیم وخدای بزرگی بالا سرمونه که درست تواوج ناامیدی به دادت میرسه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی

اینکه پدر مهربونی مثل حضرت مهدی داریم که دعای خیرش همیشه پشت سرمونه که اگه نبود ماازشدت سختی ودرد نابودمیشدیم

اینکه خداطبق آیه قران بهترین یار ویاورمومنین هست  پس هیج وقت بدخواه بنده اش نیست وهرچیزی که برامون رقم میزنه به صلاحمونه.

پس خداروشکر....خداروشکر بابت همه چیز❤️

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

این رویا قبلا تعریف کردم داخل همین سایت ،

یک روز تو شهر غربت و تو خلوت خودم داشتم

تلویزیون نگاه میکردم ، که یک آقای روحانی گفت

ما باید خودمون برای سربازی آقا امام زمان عج الله آماده کنیم ، خدا منو ببخشه اون زمان گفتم ای وای اینقد سمن دارم که یاسمن توش گمه ..

یعنی انسان مذهبی بودم ، اما دغدغه دینی نداشتم

تا این که گذشت و گذشت بعد مدتی تو عالم رویا دیدم ،بانوی مکرمه نشستن و من ژولیده پای ایشان نشستم و از ابهت ایشون لرزه به اندامم افتاده بود

ایشون فرمودند شما خیلی برای ظهور آقا ...وقت کم میزارید ،کارتون انجام بدید تا بیاد این طرف و به ما بپیوندید (نقل به مضمون) تو خواب ۴ تا خانم مشکی پوش دیدم که پشت شون به من بود و با صدای محزون قرآن تلاوت میکردند ...

از این خانم شفاعت خواستم و ..

که از فضل و رحمت خدا و عنایت ایشون اجابت شد ...

از اون جا به بعد متوجه شدم باید برای ظهور حضرت دست رو دست نگذاشت و حرکتی کرد که به نفع ایشون بشه و زندگیم به کلی تغییر کرد .

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی راجب خودم🤗

من مدت زیادی هست تو نی نی سایت هستم

قبل تر از این کاربری و این شخصیت هم کاربری داشتم

خیلیا تو این مدت ازم راجب امضام پرسیدن و شاید خیلی مختصر تر راجبش توضیح دادم

شاید شرم داشتم از اینکه انقدر گناهکار بودم و شرمنده تر که بیانش کنم

ولی امروز بستر مناسبیه که راجبش حرف بزنم

کمی راجب خودم🤗من مدت زیادی هست تو نی نی سایت هستمقبل تر از این کاربری و این شخصیت هم کاربری داشتمخی ...

من یه دختر بسیار کله شق و ناشکری بودم
تو جمع های مختلط حضور داشتم
خیلی کارا که امکان بیان کردنش نیست رو انجام می‌دادم و انگار نه انگار که خدا داره تمام اعمال منو میبینه
نه حجابی نه نمازی نه اعتقادی و نه اصلا میدونستم امام زمان عج کی هستن
شاید داستان من یکم متفاوت تر باشه و خیلی مورد قضاوت قرار بگیرم ولی میخوام تمام ماجرا رو بگم
تو سن ۱۹ سالگی دلبسته یه آقایی شدم که خودش تمام گناهان دنیا رو چشیده بود ولی از لب مرز پرتگاه برگشته بود
من با این آقا ارتباطی نداشتم چون خودش نخواست
یکی از روزای شهریور ماه ساعت ۷ عصر داشتم پروفایل های اون آقا رو میدیدم که یهو حس کردم چیزی از درون داره بهم چنگ میزنه
تنها چیزی که بهش فکر کردم نماز بود با اینکه اصلا نمیخوندم
خانواده مذهبی هم نداشتم و ندارم😅
اعتقاداتمون متفاوته
بخودم اومدم دیدم سر سجاده ام و سجاده خیس از اشکای منه
اونجا دلم یجوری شکست که صدای گریه هام کل خونه رو گرفت
و این شد سرآغاز ارادت من نسبت به خدا و ائمه و شهدا
روز ها و ساعت ها راجب خدا اسلام امام زمان عج و وقایع ظهور خوندم
شبی نبود که با اشک نخوابم
روزی نبود که سر سجاده ام اشک نریزم
حتی خانواده ام هم یه جاهایی مسخره ام کردن 🥲😅

من یه دختر بسیار کله شق و ناشکری بودمتو جمع های مختلط حضور داشتمخیلی کارا که امکان بیان کردنش نیست ر ...

روز ها و هفته ها گذشتن
من رویاهای صادقه فراوانی دیدم و بعضی از دوستان در جریان هستن
محافظی داشتم که به چشم دیده نمیشد ولی بود و همراهیم می‌کرد
انگار که یکی هر لحظه و همه جا باهام بود
خیلی امتحان شدم ولی سکوت کردم
کارم فقط استغفار بود
زمان اذان که میشد قبل از اینکه حتی اذان پخش بشه من تو گوشم اذان رو می‌شنیدم و بیدار میشدم
عفو و غفران خدا شامل حالم شد و من سعی کردم زندگیم رو درست پیش ببرم

روز ها و هفته ها گذشتنمن رویاهای صادقه فراوانی دیدم و بعضی از دوستان در جریان هستنمحافظی داشتم که به ...

همیشه بخشی از درآمدی که داشتم برای امام زمانم بود
کارهای کوچیکی که شاید همگی از روی انسانیت انجام بدیم تقدیم امام زمانم میشد
ترسی از اینکه مسخره بشم نداشتم و ندارم
الان خداروشکر حجابم رو دارم
اعتقاداتم رو دارم
و همسری دارم که علاوه بر اینکه اصلا شبیه من نیست ولی چنان احترام و ارزشی به من و اعتقاداتم میزاره که گاهی میگم مگه میشه همچین آدمی باشه اصلا

سلام

چند وقت پیش تو نی نی سایت  میچرخیدم

به یه تاپیک فان بر خوردم😅

برای من تلنگر بود

حالا تعریف میکنم براتون

شاید برای شما جالب باشه 😄

استارتر تاپیک گفته بود

من موهامون خدا تومن دادم کراتین و رنگ و...

از انواع شامپو های خارجی و ماسک مو و..

استفاده میکنم😀

الان

شنیدم که برای شستن موهای شخص فوت شده

از شامپو تخم مرغی استفاده میکنن

اخه چرااااا😅😅😅

کلی تو تاپیک خندیدیم

و کامنت های جالب میزاشتن کاربر ها

به خودم گفتم

وقتی بمیریم واقعا هیچ کس با هم فرق نمیکنه

چه اونکه داشته چه نداشته

چه فقیر چه ثروتمند

همه رو یه مدل و تو  یه پارچه میپیچن و تااامااام

شاید تو زندگی خیلی اتفاقات و کوچیک و بزرگ میفته برامون

اگر دقت کنیم بهشون همه در جهت رشد انسان هست.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
متحول که نشدم ولی تا دلت بخواد دگرگون شدم😅😅😂😂

تجربتون رو بنویسین برامون 😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
متحول که نشدم ولی تا دلت بخواد دگرگون شدم😅😅😂😂

خوشحال میشیم برامون تعریف کنید😇❤️

سلام من بعد از ازدواج خیلی تغییر کردم دیگه نماز نمی‌خوندم حجابم رو برداشتم

کلا همسرم شده بود خدای من😔

چند سال همینطور گذشت من خیلی ضربه خوردم خیلی تو زندگیم اذیت شدم

دیگه واقعا خسته شده بودم احساس پوچی میکردم

نمازمو دوباره شروع کردم بعد چند وقت

اتفاقی تو نی نی سایت با تاپیک های امام زمانی آشنا شدم

واقعا هیچ اطلاعات و علاقه ای نداشتم به امام زمان😔ولی دوست داشتم تو تاپیک ها فعالیت داشته باشم

بعد از چند وقت عاااااشق امام زمان شدم طوری که وقتی اسمشون رو میشنوم چشمام اشکی میشه🥹

قربونش برم بعد چند وقت از گذشتن تاپیک های امام زمانی خودم متوجه شدم تغییر کردم نماز و حجاب و دوست داشتن دیگران و...

راستش الانم ادعایی ندارم و واقعا شناخت چندانی از امام زمان ندارم

ولی...

آراااااامش دارم عاشق خدام

وقتی دل از بنده ها کندم و عاشق خدا شدم احساس کردم دیگه همه چیزو دارم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یه چیزی رو که با گوشت و پوست و استخونم وااااقعا احساس کردم هر چیزی یا کسی می‌تونه پول باشه فرزند باشه پدر باشه مادرباشه و......

به جای خدا بندگی کنی ازت گرفته میشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

همه ما برای هدفی خلق شدیم

هدف این نیست که بخوریم و بخوابیم و خوش بگذرونیم

وظایفی داریم و یکی از اون وظایف شناخت دین، خدا و ائمه هست