2777
2789
عنوان

روزه بودم هواسم نبود بیسکویت خوردم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 67 پست

قبوله دیگه 

خوشبحالت کاش منم یبار یادم میرفت روزه ام یه چیزی میخوردم اینقدر معدم درد نگیره از گرسنگی😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تاپیک من چه ربطی به این حرف داشت☹️☹️

چطور ربط نداره؟ این موضوع رو ما تو دبستان یاد گرفتیم. اگه یادت نباشه چیزی بخوری صحیحه. چطور انقدر اطلاعات دینی تون ضعیفه روزه هم میگیرید

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
قبوله دیگه خوشبحالت کاش منم یبار یادم میرفت روزه ام یه چیزی میخوردم اینقدر معدم درد نگیره از گرسنگی� ...

نه من الان فکرمیکنم روزه الکی گرفتم🥺

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

نه من الان فکرمیکنم روزه الکی گرفتم🥺

نه دیگه حواست نبوده مشکلی نداره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چطور ربط نداره؟ این موضوع رو ما تو دبستان یاد گرفتیم. اگه یادت نباشه چیزی بخوری صحیحه. چطور انقدر اط ...

میدونم تاحالاخیلی شنیدم امابازم دلم یه جوری شده چون اولین باربود اینجوری شد

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️