2777
2789
عنوان

من خیلی به گربه ام وابسته شدم 😔😭

365 بازدید | 26 پست

من تو شرایط روحی خیلی بدیم حالم افتضاح داغونه این گربه رو تقریباً یه ماهه خریدم بخاطر عوض شدن روحیه ام 

این بچه اینقدر مظلوم و آرومه دلم براش کباب میشه انگار مثل خودمه خیلی ترسوعه و از همه می‌ترسه به جز خودم 

شخصیتش عین خودمه انگار خودمم تو جسم گربه منم بچگیام اینطوری بودم 😔

دو روزه مریض بود اینقدر براش گریه کردم طفلی اصلا نه صدا میکرد نه غذا میخواست یه گوشه نشسته بود می‌لرزید 

شب یکم حالش خوب شد غذا دادم خورد بعد اومد سرشو گذاشت رو دستم و خوابید دستشم گذاشته بود رو دستم تا نرم از پیشش 😭😭

هیچ وقت فکر نمی‌کردم یه روز وابسته یه گربه بشم حتی از گربه ها بدم میومد ولی الان عاشقشم میگم اگه یه روز نباشه من چیکار کنم از همه آدما بهتره وقتی حالم بده و گریه میکنم انگار متوجه میشه چقدر صاف و ساده اس نه زخم زبون میزنه نه نقشه میکشه محبتش خالصانه اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه عزیزم منم چند تا گربه دارم براشون میمیرم خیلی بامزه و مهربونن روزی صد بار قربون صدقه شون میرم بنظر من فکرای منفی نکن ترس از دست دادنشو نکن حساس باشی اونم میفهمه 

با تمام وجودم درکت میکنم منم گربه داشتم چندتا ووابسته هستم الان فقط یکی دارم

خیلی مظلومه و کوچولو اینقدرم خجالتی و ترسوعه این بچه وقتی مریض میشه انگار جونمو میگیرن اینقدر که بی صدا درد می‌کشه نه اعتراضی میکنه نه ناله ای 

عزیزم من به شدت از گربه میترسم اما اینو قبول دارم که اگر حیوون خونگی داشته باشی بهش وابسته میشی و وا ...

آره دقیقا من اصلا فکر نمی‌کردم از گربه خوشم بیاد همش یعنی فکر نمیکردم اینقدر با درک و فهم باشه 

منم همینطور عکسشو گذاشتم تاپیکم عکس گربم

سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️

عزسزم اگر علائمش ادامه داشت حتما ببرش دامپزشک نزار مریضی خیلی زیاد بشه بعد بیریش هم درمانش سخت میشه ...

مریض نیست واکسن زده دو روزه خیلی بیحال بود غذا نمیتونست بخوره جای واکسنش خیلی درد میکرد نمیذاشت دست بزنم 😭