2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد اول صبحی

340 بازدید | 15 پست

رفتم کتابخونه میگه کارت عضویتت رو ببینم میگم کارتم مونده شهر دیگه اون یکی خونمون اسممو بزن تو سیستم ثبت شده زده میگه ۱ اسفند تموم شده وقتش میگم باشه تمدید کن میگه پول نقد بیار بعد میگم خانم محترم شماره کارت بدین واریز کنم فردا عکس اینا میارم الا و بلا که نه نمیشه میگم پارسال همکارتون هم همین کار رو کردن من بار اولم نیست که میام این کتابخونه از بچگی عضو اینجا بودم الانم یه بار صبح ۷:۳۰ اومدم بسته بود تایم کاری عوض شده نمیدونستم کنکوریم وقتم تلف واسه بار سوم بخوام برگردم قبول نکرد که نکرد

الان میگم کاش میرفتم با رئیس صحبت میکردم

امان از آدمایی ک کار راه نمیندازنیه ATM اون اطراف نبود پول نقد بگیری بهش بدی؟

واقعا یه ذره درک نکرد اعصابم خیلی خورد شده مثلا رفتم کتابخونه که تو خونه نمیتونم بخونم وقتم تلف نشه

نه بابا اون اطراف کلا نبود منم کارتم رو نبرده بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به بعضیا 

ی مشت لجن ریختم تو فرهنگسراها

فرهنگسرای سمت ما همشون یا خیانت کردن یا دارن خیانت میکنن کتابخونه رو ی دختره ترشیده زشت که صیغه مردای زن دارن میشه اداره میکنه خودم موچشو موقع تلفنی حرف زدن گرفتن فکر کرد کسی تو سالن نیست خاک بر سر با همه مردها هم لاس میزنه و عکس پروفایلش با ذاتش متفاوته 

و اونجا رو کرده گلخونه و گلای زشتشو توی ظرف یکبار مصرف به خلق الله میفروشه اون یکی با ی مرد زن دار دوسته اون یکی با مرد شوهردار کل اتاقها میری شلخته و بی نظم 

حالم بد میشه ی مدت کلاس دف رفتم دیدم همه میگن اونجا واقعا بی اخلاقی و فساد موج میزنه مت تهرانیم 

همشون مثل همن

ادارات ایران واقعا آدمهای باهوش و بااخلاق و اصیل کار نمیکنن البته دور از جون بعضیا 

ی مشت نفهم و بی اعصاب و مشکل دار ریختن 

باهوش همه تو شغل آزاد و بیرونی چون فقط ادارات دولتی پول مفت میدن بیرون درست مار نکنی دو روزه عمرتون میخان

با احترام به بعضیا ی مشت لجن ریختم تو فرهنگسراهافرهنگسرای سمت ما همشون یا خیانت کردن یا دارن خیانت م ...

واقعا آدم میمونه چی بگه به خدا

خانمه یه جوری از بالا به پایین نگا میکرد که انگار کیه و چیه ما هم از پشت کوه اومدیم 

مثلا محیط فرهنگیه

اعصابم واقعا خیلی خورده

واقعا آدم میمونه چی بگه به خداخانمه یه جوری از بالا به پایین نگا میکرد که انگار کیه و چیه ما هم از پ ...

هرکجا اسم فرهنگ دیدی بی فرهنگی پرن

آموزش دیدی سرکوبگرا هستن

مدرسه ها شده پولکی دریغ از دوزار آموزش و پرورش 

همشون مثل همنادارات ایران واقعا آدمهای باهوش و بااخلاق و اصیل کار نمیکنن البته دور از جون بعضیا ی مش ...

واقعا حق میگین

این خانم به معنای واقعی کلمه زبان نفهم بود

هی من هر راهی گفتم یه بهونه آورد که کارم رو راه نندازه

این اتفاقا که میوفته دلم میخواد فرار کنم از این مملکت

واقعا حق میگیناین خانم به معنای واقعی کلمه زبان نفهم بودهی من هر راهی گفتم یه بهونه آورد که کارم رو ...

حتما برید پیش رئیس کل مجموعه و با خونسردی و ادب و آرامش گلایه کنید اینا هار شدن باید به بالادستیشون گفت 

بخدا 1ماهه کتاب گرفتم همش تو کارت خانواده تمدید میکنم از وقتی فهمیدم اونجا چ خبره اصلا کلاسم نمیرم حالم بده متنفر شدم 

دختره یک نمازی میخوند 

حتما برید پیش رئیس کل مجموعه و با خونسردی و ادب و آرامش گلایه کنید اینا هار شدن باید به بالادستیشون ...

مامانم زنگ زد خانمه دو سه کلمه حرف نزده قطع کرد

حتما میریم پیش رئیس 

اینجا باید با داد و هوار کارتو راه بندازی آرامش و خونسردی جواب نمیده

مامانم زنگ زد خانمه دو سه کلمه حرف نزده قطع کردحتما میریم پیش رئیس اینجا باید با داد و هوار کارتو را ...

حتما با مادرت برو

ی مشت هرزه متظاهر ریختن تو ادارات

من خودم محجبه ام و دانشجو

واقعا ی مشت خراب ریختن 

ما تهرانیم فرهنگسرای اخلاق نزدیکیم 

بخدا کتابخونه میری انگار جنگل‌های ی دختره زشت و لایو شلخته ک همش زبون میریزه نشسته هبچ کاریم نمیکنه ی مدت کلاسای مختلف میخاست دیده شه همکارام تو آسانسور ی چیزا میگفتن حالو بد شد بعد تو ذوی هم قربون صدقه میرن

منم تو کتابخونه عضوم . کارت عضویت هم ندادن بهم فقط تو سیستم . بعضی وقتا هم میان درس بخونم دوستامم با خودم میبرم اونا اصلا عضو نیستن و کتابخونه هم کاری نداره

مال شما چرا اینجوریه 

من از تعجب دارم شاخ درمیارم!!

چرا حاضر نیستید به قوانین احترام بگذارید؟

مگه در چارچوب قوانین کوتاهی کردن که میخواید برید پیش رییس؟؟

زندگی خصوصی مردم چه ربطی به شما داره؟؟

چطور میتونید انقدر راحت درمورد زندگی خصوصی مردم نظر بدین؟؟

اون یکی خانم برگشته میگه مجشو گرفتم و فلان؛ آخه مگه نون و آبشو شما میدین که مچ گرفتین؟؟

اونوقت میگید مملکت فلانه. اصلا از منطق و توقعات و دخالت و توقعاتتون سرگیجه گرفتم.