2777
2789
عنوان

به دادم برسید پوستممممم😭

164 بازدید | 13 پست

پوستم پر شده از جوش و جای جوش 

پشت لبم سبز شده کناره های بینیم قهوه ای 

دور چشمم سیااااه 

پر منافذ

به جز روتین بنظرتون چی بخورم زود جواب بده پوستم خوب شه

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست شل باشه منافذ بیشتر دیده میشه کلاژن مصرف کن ورزش کن آب زیااااد بخور میوه و سبزیجات استفاده کن از استرس هم دوری کن

در مرحله دوم لایه بردار و مرطوب کننده  و ضد آفتاب از داروخانه بگیر پوستت خوب میشه

💙💙💙💙

توی اینترنت سرچ کن ماسک خانگی (برای نوع پوست خودت) انواع ماسک‌رو میاره

۳ تاش رو که موادش‌رو داری انتخاب کن برنامه بذار که هرروز یا یک روز درمیون بذاری حتما مطمئن باش بعد از ۲-۳ هفته نتیجه‌ش‌رو میبینی

خودم دو ماه هرروز ماسک خونگی میذاشتم پوستم از یک پوست لک دار و جوش دار که اینقد زیاد بود به کبودی میزد صورتم، الان پوستم مثل آیینه است همه ازم میپرسن که چی میزنی با اینکه یک روتین پوستی ساده دارم فقط کرم مرطوب کننده میزنم

بیرون میرم فقط ضد آفتاب میزنم