2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رحمم سه خطیه دکترا میگن رحمت عالیه فقط این تیرویید کوفتی رو من دارو نخوردم ولی دکتری که میرم دکت ...

من تجربه ای تو تیرویید نداشتم همه دردی داشتم تو دوره نا باروی جز تیرویید. ولی وقتی دکترت کار بلده پس بهش اعتماد کن و ذهنتون سمت چیزای منفی نبر وقتی شرایط رحمت خوبه پس دیگه نگران نباش 

فک کنم سه روزه فریز کردن شش تا دارم گرید آ و بی بی و بی بی و سی گفتن کیفیتشون خوبع

منم ۵ تا داشتم یبار یکی انتقال دادم یبارم دوتا. الان دوتا دیگه دارم هی دلم میخواد برم انتقال بدم بچم هی میگه دلم داداش میخواد شوهرم راضی نمیشه میگه عوارض دارو ها نابودی کرد ولش کن 

من تجربه ای تو تیرویید نداشتم همه دردی داشتم تو دوره نا باروی جز تیرویید. ولی وقتی دکترت کار بلده پس ...

بچه های سونو بهم گفتن انتقالت کنسل میشه تیرویید داشته باشی ولی گفت بزار دکتر بگه این دکتری که میرم دوماه یبار مطبش نوبت میده اینقدر. که حرفه ایع از دکتر پرسیدم گفت ن کنسلش نکنین قبلا مگه پنجاه نمی‌خورده  روزی نصف قرص الان یه دونه بخوره دوز صدشو میاد پایین بخدا اون لحظه که گفتن کنسل میشی فشارم افتاد داشتم میمردم از استرس قلبم اومد دهنم چون شوهرم تحمل دکتر ندارع عصبی شد اونجا بعد روز ده تا قرص مکمل اینا میخورمدخسته شدم 

آهان تیرویید آندومتر پایین آورده یعنی؟ ببین فقط به حرف دکترت اعتماد کن و برو جلو. گرید جنینات چنده؟ ...

نمی‌دونم تاثیر روی اندومتر داشته یانه من روز چهاردهم سیکلم رفتم سونو دوماه پیش نه بود اندومترم با داروهای که میخورم تا ده فک کنم برم شاید

فک کنم سه روزه فریز کردن شش تا دارم گرید آ و بی بی و بی بی و سی گفتن کیفیتشون خوبع

a خیلی عالیه و احتمال گرفتنش خیلی بالایه .اصلا استرس نداشنه باش انشالله مثبت میشه اما اینایی که میگم خیلی مهمه میگن باید تحرک داشته باشی اما درست نیست  استراحت داشته باش کامل فقط برای دستشویی و آب و غذا خوردن پاشو اصلا هیچ کاری نکن از توالت فرنگی هم استفاده کن آرو بلند شو و بشین ریلکس باش تخمه کدو بخور فیلم خنده دار ببین  😁 امیدوارم از تجربیات من استفاده کنی

بچه های سونو بهم گفتن انتقالت کنسل میشه تیرویید داشته باشی ولی گفت بزار دکتر بگه این دکتری که میرم د ...

میدونه کلا این پروسه ای وی اف خیلی سخته منم خودم طی کردم مخصوصا که تو دوران کرونا بود واقعا از پا در اومدم . انشالله که بیای و بر بارداریتو بهمون بدی