2777
2789
بگو من انتقال دادم ی بار

عزیزم من تا حالا همه چیم اوکی بوده الان آزمایش تیرویید دادم در حالی که سابقه تیرویید نداشتم ۳یود همیشه بدون دارو اینا الان شده ۶ روز دوازدهم سیکلم هم هست الان امروز شد سیزدهم از امروز قرص تیرویید صد ب دونه کامل دارم میخورم قبلا نصف قرص پنجاه می‌خوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظره دکترت مثبته رو انتقال؟ ببین من یبار ۱۲ ساعت راه رو رفتم ی شهر دیگه واسه انتقال. روز قبل انتقال ازمایشم اوکی نبود پروژسترون پایین بود دکتر انتقال کنسل کرد من خیلی گریه کردم چون تو اوج کرونا بود و من با بد بختی با اتوبوس رفته هر چی التماس کردم قبول نکرد و گفت اگر انتقال بدم به احتمال زیاد منفی میشه جنینت هدر میره. منم مجبوری قبول کردم ولی بعدش گفتم خوب شد به زور انتقال ندادم که جنینمو الکی از دست بدم. شما هم ببین نظر دکترت چیه و اصرار زیاد نکن نهایتا دارو میخوری تنظیم شد انتقال میدی 

الان اندومترم نزدیک ب هفته بنظرت میاد پایین انتقال بدم میگیره

ببخشيد اينو ميگم  ولي آي وي اف به همين راحتي نميگيره كه شما چندين بار بايد بري آشناي ما ٩ مرتبه رفت  اينو توي دهنت داشته باش كه نااميد نشي. طبيعيه كه نگيره

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ببخشيد اينو ميگم ولي آي وي اف به همين راحتي نميگيره كه شما چندين بار بايد بري آشناي ما ٩ مرتبه رفت ...

باید مثبت فکر کنه تا مثبت اتفاق بیوفته. گاهی همون بار اول میشه گاهی نه. من خودم بار سوم مثبت شد

نظره دکترت مثبته رو انتقال؟ ببین من یبار ۱۲ ساعت راه رو رفتم ی شهر دیگه واسه انتقال. روز قبل انتقال ...

دکترم خانم یزدانیه گفت تا حالا بهش قرص پنجاه نصف دادین الان صد بدین یه دونه بخوره میاد پایین چون تی 3نرماله مشکلی نیست دارو هامو متوقف نکرد 

عزیزم مگه آندومتر نباید ۷ ب بالا باشه؟من با آندومتر ۶ انتقال دادم همش فکر میکنم کم بوده و نمیگیره😪

تا هشت باید بره تا انتقال بدن کمتر از هشت انتقال نمیدن اینجایی که من میرم

باید مثبت فکر کنه تا مثبت اتفاق بیوفته. گاهی همون بار اول میشه گاهی نه. من خودم بار سوم مثبت شد

نه عزيزم به مثبت فكر كردن نيست بحث پزشكيه  بايد واقعيت رو بدونن كه نااميد نشن  حالا مثبتم فكر كنن ولي راه درازيه 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
دکترم خانم یزدانیه گفت تا حالا بهش قرص پنجاه نصف دادین الان صد بدین یه دونه بخوره میاد پایین چون تی ...

خوب پس با حرف دکترت برو جلو. الان چند روز دیگه انتقال داری؟ آندومتر ۷ مگه بالاعه؟ من فکر کنم ۸ بود روز انتقال

من رحمم سه خطیه  دکترا میگن رحمت عالیه فقط این تیرویید کوفتی رو من دارو نخوردم ولی دکتری که میرم دکتر حاذقیه گفت ن قرص بدین میاد پایین میترسم خطر داشته باشه منم ده ساعت راهم دوره بعداز عید هم برام نمیشه بیام