بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام اسی جان خوبی شرمنده مزاحم شدم . میگم اونطور ک تو تاپیک هات خوندم بچه سوم داری قدم نورسیده مبارک ...
سلام گلم
اره فدات
سومی دوماه دیگه میاد انشالله و فاصله ش با دومی میشه ۲سالو۹ماه
والا من با اینکه لاغری ولی تو حاملگی سوم ب شدت حس سنگینی دارم کمر درد دارم ولی خب جالبیه حاملگی سوم اینه ک انقد کار داری و باید ب دوتا بچه دیگت برسی یادت میره حامله ای 😅🤣
منم دندونم درد میکرد توی نی نی سایت خیلی گشتم دیدم اکثرا گفته بودن آموکسی سیلین خوردن و بی ضرره و دردش رفع شده ، منم خوردم ، حالا شما اگه رفتی دکتر ازش بپرس بعد بخور
خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم
چرا نرفتی درست کنی؟تا آخر بارداری که پدرت درمیاد تا ۲۸ هفته وقت داشتی ولی الانم دیر نیست سریع برو دندون پزشکی دندونت بره رو عصب زایمان زودرس میگیریا برو درست کن تا وقت هست همین امروز برو بگو اورژانسیه یه نامه هم از دکتر زنانت بگیر،درضمن عکس دندونم نمیتونی بگیری پس پیش دکتر درست برو بتونه دقیق چک کنه