2777
2789

۲۹ هفته هستم دااارم میمیرم از درد

شیاف استامینوفن گذاشتم میخک گذاشتم چای خشک گذاشتم مدام آب نمک میگیرم ولی دارم میمیررررم چیکارکنم توروخدا ی راهی بگید

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

من ۳ ماه دومم دکتر نامه داده دندونام درد نمیکنه ولی میخام ی معاینه برم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ۳ ماه دوم درست میکردی منم فکر کنم یکی ازدندونام ترمی بخاد میخام درس کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم تنها راه اینه بری دندونپزشکی اگه نیاز ب عصب کشی داره برات پانسمان کنه دردش ساکت میشه. عفونت دن ...

دارم میمیرم از درددددد

باید ۳ ماه دوم درست میکردی منم فکر کنم یکی ازدندونام ترمی بخاد میخام درس کنم

حس میکنم میخام از درد بمیرممممم

برو پیش دکترت نامه بنویسه  برو دندون پزشکی یادرست میکنن یا پانسمان میکنن وخوب میشه اگ نری وعفونت کنه خیلی خطریه ها ب بچه اسیب میرسه 

برو دندون پزشکی بعضی وقتا دردی که میکشی بیشتر اسیب میزنه 

منم باردارم دندونم عفونت کرد و ورم کرده بود دو روز پشت سر هم از صبح تا ظهر هل میزاشتم روش عفونتش کشیده شد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

سلام اسی جان خوبی شرمنده مزاحم شدم . میگم اونطور ک تو تاپیک هات خوندم بچه سوم داری قدم نورسیده مبارک.

فاصله بین زایمان دوم و سوم چقدره ؟؟

سخت نیست برات این ماهای اخر . ؟؟؟؟

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
سلام اسی جان خوبی شرمنده مزاحم شدم . میگم اونطور ک تو تاپیک هات خوندم بچه سوم داری قدم نورسیده مبارک ...

سلام گلم 

اره فدات

سومی دوماه دیگه میاد انشالله و فاصله ش با دومی میشه ۲سالو۹ماه

والا من با اینکه لاغری ولی تو حاملگی سوم ب شدت حس سنگینی دارم کمر درد دارم ولی خب جالبیه حاملگی سوم اینه ک انقد کار داری و باید ب دوتا بچه دیگت برسی یادت میره حامله ای 😅🤣

منم دندونم درد میکرد  توی نی نی سایت خیلی گشتم دیدم اکثرا گفته بودن آموکسی سیلین خوردن و بی ضرره و دردش رفع شده ، منم خوردم ، حالا شما اگه رفتی دکتر ازش بپرس بعد بخور

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

چرا نرفتی درست کنی؟تا آخر بارداری که پدرت درمیاد تا ۲۸  هفته وقت داشتی ولی الانم دیر نیست سریع برو دندون پزشکی دندونت بره رو عصب زایمان زودرس میگیریا برو درست کن تا وقت هست همین امروز برو بگو اورژانسیه یه نامه هم از دکتر زنانت بگیر،درضمن عکس دندونم نمیتونی بگیری پس پیش دکتر درست برو بتونه دقیق چک کنه