2777
2789
عنوان

خدایا 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست
ومیل حرفمو باور نکرد پیش چند تا وکیل رفتم ولی کسی حرفمو باور نمیکنه وکیل زنگ زد خودش اومد جوری فیلم ...

وکیل چرا باید به مادرت بگه بیاد!!به وکیل ربطی نداره که برو پیش یه وکیل دیگه غصه نخور عزیزم یا ولش کن مادرته حتی اگه بد باشه بگذر اما ارتباطتو کمتر کن

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
نمیشه با این کلمه ها نمیشه تایپ کرد و به شما فهموند که من چی کشیدم و چی دارم میگم باز فکر خودکشی زده ...

ازبس ضعیفی ادمی که ضعیفه این اخرین راهشه ولی بدون توخودت مادری به قول خودت مادرت برات مادری نکرده توداری چیکارمیکنی یه کاراحمقانه که فقط کاربچه ها نه توی مادر بخاطردخترت اروم باش بخاطراون زندگی کن 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش بکی بود فقط درکم می‌کرد فقط موقع ناراحتی باهاش درد دل میکردم 

فقط حرفامو بهش میگفتم و حرفمو باور  می‌کرد و و دستمو میگرفت و میگفت من برا خودت مادر حساب کن کاش یتیم بودم کاش حداقل کریه مو میتونیم کنترل کنم

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

وکیل چرا باید به مادرت بگه بیاد!!به وکیل ربطی نداره که برو پیش یه وکیل دیگه غصه نخور عزیزم یا ولش کن ...

پیش چند تا وکیل رفتم کسی حرفمو باور نکرد  هیچکدومشون 

شکایت کنم یکم دلم 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

پیش چند تا وکیل رفتم کسی حرفمو باور نکرد هیچکدومشون شکایت کنم یکم دلم

عزیزم شکایتم کنی نیاز به اثبات کردن داره از خیرش بگذر به دردسرش نمی ارزه

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

هه یتیم بودی من یتیم شدم سوم بابام مامانم فوت کرد داره میشه چهارسال هنوزهنوزه حال خودموخانواده ام خوب نشده خداانشاالله نشون هیچ کسی نده توهم بیادرد دل کن سبک شی 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

کاش یک دوستی داشتم حداقل راحت حرفامو بهش میگفتم 

و 

چقد باید بیوزم 

خدایا حتی یه بار هم دنبالم نیومده تا حالا 

ولی پیش وکیل گفت التماسش کردم خونه ما نیومده 

ابن حجم از دورویی مگه میشه چقدر قسم خوردم 

عزیزم کفرنگوقربونت برم تواین دنیاهرکسی زخم واسیب دیده هرکسیم به یه جوری قرار نیس واسه مصیبتایی ک سرمون میاد زبان به ناشکری واکنیم.من همسرسابقم گولم زد مهریه و وام ازدواجموبرد ازینور ابجی طفل معصومم فوت کرد ازینور جیب خالی🙂هرکسی درد داره ولی ممکنه ب زبون نیاره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من اونو میکشم پدرم همینطور

عزیزم تو شرایط خیلی سختی هستی. من درکت میکنم. خودمم این حس ها رو داشتم یه زمانی.

ولی بذار یه چیزی بهت بگم. برای خودکشی و این کارها همیشه وقت هست. بذار همه ی راه ها رو امتحان کنی. من میگم یه مشاوره بری بد نیست. هم دلت اروم میشه یه دردلی میکنی هم تخصصی تر وضعیت پدر مادرت رو بررسی میکنه و بهت راهکار میده. اینو حتما امتحان کن

عزیزم رها کن و ببخش همین هرچی بوده و هست رها کن و بگذر بسپار به خدای مهربون تا سبک بشی همه چیو ببخش و بگذر درگیر زندگی خودت باش خیلی سخته خیلی زیاد اما میتونی 

کاربری دست دو نفر می‌باشد.

عزیزم تو شرایط خیلی سختی هستی. من درکت میکنم. خودمم این حس ها رو داشتم یه زمانی.ولی بذار یه چیزی بهت ...

رفتم حتی اونم حرفمو باور نکرد چرا کسی فکر باور نمیکنه یه مادر چقدر میتونه ظالم باشه

نمیشه با این کلمه ها نمیشه تایپ کرد و به شما فهموند که من چی کشیدم و چی دارم میگم باز فکر خودکشی زده ...

اسی عزیز  شهر ما یه خانم جوان که افسردگی داشت خودشو کشت چند سال بعدش دخترش تو سن  چهارده سالگی  به همون روش مادر خودشو کشت . تو در برابر بچه هات مسولی  بابا بی خیال قضاوت و حرف مردم به مردم و فامیل زندگی نکن  به فکر خودت و بچه هات باش زندگی تو با غم و قصه و گریه نابودش نکن به خودت بیا .رو روحیه خودت کار کن  قوی باش اهنگ بزار برقص فیلمهای اموزش رقص ببین به بچه هات برس براشون غذاهای خوشمزه با عشق بپز. به خودت برس شیک و مرتب باش.این افکار مخرب رو از ذهنت بیرون کن. اخه مگه برا مردم زندگی می کنی .این افکار و کارا چیه مهم خودت و دلتی بی خیال بقیه دیگه حتی تو دوست اشنا حرف این اختلاف ها هم پیش نکش. به خدا من دوستت دارم نمی خوام نابود بشی زندگی ارزش این همه سخت گرفتن رو نداره تو لحظه زندگی کن