2777
2789

😴😴😴😴

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

🥺🥺🥺

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نمیتونم بخوابم بعد سحر میخوابم

من بعد سحر نمیتونم بخوابم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کلا نمیخوابم که نخوام بیدار بشم😂

😂من شبها که همه جا تاریکه خواب میرم روز روشن میشه خوابیدن برام سخته

من کلا روزه رو دوست دارم . انرژی دارم براش قسمت سختش برای من هماهنگی برنامه های کاری هفت صبح هست . مثلا بچه هام راحت سحری بیداری میشن ولی صبح که میخوان برن مدرسه واقعا نیاز به خواب دارن . خدا کنه زودتر برسیم به عید راحت تر روزه بگیرن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سخت‌ترین قسمتش فردا ظهره تایم ناهار هرروز وقتی خبری از ناهار نیس شکم ادم سوز میده

ماه رمضون کم اشتها میشم

برا من كه سخت نيست 

و اتفاقا اگه. ى روز بيدار نشم از ناراحتى خفه ميشم

(نه فقط براى سحرى خوردن)

كلا حس و حال سحر رو خيييييلى دوست دارم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
من کلا روزه رو دوست دارم . انرژی دارم براش قسمت سختش برای من هماهنگی برنامه های کاری هفت صبح هست . م ...

دقیقا منم همینطورم

من وقتی وضو میگیرم خواب از سرم میپره بعد که بخوابم به زور بیدار میشم

برا من كه سخت نيست و اتفاقا اگه. ى روز بيدار نشم از ناراحتى خفه ميشم(نه فقط براى سحرى خوردن)كلا حس و ...

بچه ها من خیلی غر میزنم روزه هم میگیرم اما انگار با منت برای خدا 

همش میگم این چه کاریه چه مهمونی ایه اخه 

اما روزه هم میگیرم 

خواهش میکنم یه چیزی بگین منم انقدر غر نزنم

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.