2777
2789
عنوان

اونایی که عملی ها رو می بینن خودشون حس زشتی میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست

خانوادگی نچرالیم.عملی و ژلی نیست. داف نیست . ولی خب خیلی از مماغ عملی ها خیلییی جیگرن🤩🤩ادم لذت میبره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اومدم تو خانواده ی شوهرم از همه خوشگلتر بودم ،الان خیلی معمولیم😂 اونا هی عمل کردن منم زورم میا ...

وای منم اوایل ۱۷ ۱۸ سالگی ب زیبایی معروف بودم هر کی میدید کیف میکرد

الان ک ۲۸ هیتم انگار فقط من زشتم و همه زیبا

نمیدونم حس خودمه یا واقعا همینجوره اخه هیچ کار زیبایی انجام ندادم حتی رنگ مو یا ابرو اینا

یاد یچی افتادم یکی از دوستام که بالای سی سال سن داشت و مطلقه بود رفتم نخ گذاشت صورتشو لیفت میگن چی میگن حالا کاری ندارم که قبلنم بینی عمل کرده بود و بوتاکس پیشونی زده بود و بازم همچی قشنگ نشده بود به من که ۲۳ سالم اینا بود گیر داده بود توام باید پیشونیتو بوتاکس بزنی نیاز داری گفتم نه ممنون من همینجورش اعتماد بنفس دارم پررو تو چشام نگا کرد گفت نه دیگه اعتمادبنفس کاذبه اون اخه احمق اعتمادبنفس از درون نشات میگیره اعتمادبنفس تو آبکیه که هی با خودت ورمیری هرروز زشتتر از دیروز کاش بجا کارکردن رو صورتت رو ادب و نزاکتت کار کنی یکم

خیلیا قبل عمل خوشگل بودن بخاطر چشم و هم چشمی و خیلی چیزای دیگه عمل کردن ، اما در کل اینطوری جا افتاده کسی که عمل می‌کنه یا زشت بوده یا اعتماد به نفس نداشته

پس نمیخواد حس زشتی کنی 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

ولی من درحسرت عمل بینی هستم. بعضی هام واقعا لازم بوده که عمل کنند. من خیلی درس خوندم و هیچ جا اعتماد ...

خب برای بینی های خیلی بزرگ خوبه میتونی عمل کنی که

ولی اونم انواع داره بعضیا طبیعی عمل میکنن خوشگل و طبیعی میشن 

بعضیا زیادی سربالا و کوچیک که اصلا قشنگ نیست

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

با اینکه بینیم یزرگ نیس جدیدا دلم میخاد عملی عروسکی باشه یا لبام درشت و قلوه ایه ولی ژل لب روسی خیلی ...

بینی عروسکی خیلی چهره رو مغرور و مصنوعی میکنه 

ولی اونایی که مدل طبیعی عمل میکنن خوب میشن

وای منم اوایل ۱۷ ۱۸ سالگی ب زیبایی معروف بودم هر کی میدید کیف میکردالان ک ۲۸ هیتم انگار فقط من زشتم ...

نه بابا 

تو فامیل ما هم هست 

کاشت مژه و ابرو میکنن آدم کنارشون شاید مژه هاش کوتاه به نظر بیاد 

ولی مژه ها و چشماشون خیلی غیر عادی و خسته کننده است