پسرم تو خونه فامیل به حرفم گوش نکرد رفتم گوششو پشت در گرفتم دیدم فامیلمون دید واقعا اعصابم رو خورد کرده بود اونم از شدت عصبانیت اومد و منو پیش همه زد با اینکه خیلی مودب و آرومه ولی من هم از کارم و هم از کارش سردرد شدم و خجالت زده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی عصبیم کرد تو جمع تربیت نکردم پشت در بود یه حرفم گوش نداد گوششو گرفتم دیدم پشتمه فامیلمون
کلا خونه ی فامیلو مهمونی بود منظورم .حالاکه گذشته .بچه ی خودتونه به کسی هم مربوط نیست پس بفکر این نباشید که فامیلتون چه فکری دربارتون میکنه و چیا میگه.با بچتون بیشتر حرف بزنین و راضیش کنین و یادش بدید که پیش غریبه حرفتونو گوش بکنه
چند سالشه؟ خداروشکر فامیلای شوهرم تو شهر ما نیستن سالی یکی دوبار همو میبینیم رفت و آمد نداریم بچه منو ببینی تعجب میکنی هم داد میزنه هم فحش میده هم تف میکنه یعنی تعطیل وگرنه من روانی میشدم