2777
2789
عنوان

سرم درد میکنه

63 بازدید | 9 پست

پسرم تو خونه فامیل به حرفم گوش نکرد رفتم گوششو پشت در گرفتم دیدم فامیلمون دید واقعا اعصابم رو خورد کرده بود اونم از شدت عصبانیت اومد و منو پیش همه زد با اینکه خیلی مودب و آرومه ولی من هم از کارم و هم از کارش سردرد شدم و خجالت زده

ریلایف بخور و بچتو تو خونه تربیت کن نه تو جمع.با کتک کاری و تنبیه بدنی چیزی درست نمیشه بدتر هم میشه ...

خیلی عصبیم کرد تو جمع تربیت نکردم پشت در بود یه حرفم گوش نداد گوششو گرفتم دیدم پشتمه فامیلمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عصبیم کرد تو جمع تربیت نکردم پشت در بود یه حرفم گوش نداد گوششو گرفتم دیدم پشتمه فامیلمون

کلا خونه ی فامیلو مهمونی بود منظورم .حالاکه گذشته .بچه ی خودتونه به کسی هم مربوط نیست پس بفکر این نباشید که فامیلتون چه فکری دربارتون میکنه و چیا میگه.با بچتون بیشتر حرف بزنین و راضیش کنین و یادش بدید که پیش غریبه حرفتونو گوش بکنه

چند سالشه؟ خداروشکر فامیلای شوهرم تو شهر ما نیستن سالی یکی دوبار همو می‌بینیم رفت و آمد نداریم بچه منو ببینی تعجب میکنی هم داد میزنه هم فحش میده هم تف میکنه یعنی تعطیل وگرنه من روانی میشدم