2777
2789
عنوان

چرا مادر و پدرها بین دختر و پسر فرق میذارن بعد وقتی پیری

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 18 پست

حالم از این وضعیت بهم میخوره 

بابام تا موقعی که زنده بود خیلی به پسرش دل خوش نبود دخترهاش بیشتر دوست داشت 

از وقتی بابام فوت کرد مامانم کلا چسبید به پسرش

درصورتیکه تمام کارهاش من انجام میدم

سال تا سال کسی بهش سر نمیزنه 

دلم خونه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم کاری نکن بزار پسرا‌ش کنن

مادر من از این رفتارا داشته باشه پامو خونش نمیزارم، همیشه بهش میگم بفهمم فرق داری میزاری، دیگ ریخت منو نمیبینی، انقد رو فرق گذاشتن حساسم 

خدارو شکر ولی من با این که عاشق مامانم هستم با این که میگه من دخترام و دوست دارم در عمل می‌بینم اینق ...

به این مسائل فکر نکن گلم ما اگر کاری انجام میدیم از سر وظیفه و برای رضای خداست،با خدا معامله کنیم ضرر نمیکنیم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺