arshon مدیر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 عنوان شیرین | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 64 پست بیاید راجب خاطرات عقدو عروسیمون بگیم...مثلا من ی بار تازه عقد کرده بودم رفتم خونه مادرشوهرم بعد هی سعی میکردم خیلی باکلاسو مودب رفتار کنم سر میز دیدم همه اروم اروم شام میخورن گفتم اینجوری نمیشه سرو انداختم پایین عین اسب خوردم ی دفه گفتم عق...ی عارقی زدم 😐😂مادرشوهرم انقدر خندید اشکش درومد 1396/10/22 | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 😂😂😂😂من اوایل خجالت میکشیدم دستشوییم برم تا وقتی ک بر میگشتم خونه خودمون جیشم بهم فشار میاورد اره دست شویی که اصلا صحبتش نبود . حتی بشقاب و سریع میبردم تو آشپزخانه زود میومدم بیرون منو اونجا خفت نکنن 😂 Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
mahtabi عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 اخ مادرشوهرمنم همینه خیلی کار زشتیه یعو ی کفگیر برنج میاد تو بشقابت بنده خدا تحویلت میگیره😁 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
bahare72 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1559 یا خدا از هر سوراخ ت هنر میریزه خدا خیرت بده حالم خوب نبود.با این پستت ترکیدم من تونستم در مدت ۴ماه .۱۱کیلو کم کنم. خواستن توانستن است
arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 هی گفتم نمیخورم حالیش نمیشد میریخت میگفت حتما باید بخوری منم خجالت کشیدم گریه کردم بعد همه با شوهرم ... 😂😂😂خدا نکشتت
گیتام عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1759 دزدگیر بود فکرکنم مامانش وصل کرده اینا خلاف نکنند تصور کن لحظه زدن آمپول یهو عطسه کنی
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 اخ مادرشوهرمنم همینه خیلی کار زشتیه یعو ی کفگیر برنج میاد تو بشقابت مادر شوهرم وقتی برنج برام میکشه برنجو فشار میده که کوچیک بشه باز روش برنج بریزه😟😟😟😄 Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
گیتام عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1759 خدا خیرت بده حالم خوب نبود.با این پستت ترکیدم قابل نداشت گلم تصور کن لحظه زدن آمپول یهو عطسه کنی
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 وای چقد معصوم بودی😁😄 اره واقعا 🐣🐣🐣🐣 Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 یا خدا از هر سوراخ ت هنر میریزه اره دیگه اینم من😂😎
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 چه دل نازکی گلم اخه این همه اصراره مسخره تو جمع برای اوایل که ادم سختشه معنی نداشت Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
میناوش عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 7150 مادر شوهرم وقتی برنج برام میکشه برنجو فشار میده که کوچیک بشه باز روش برنج بریزه😟😟😟😄 مادرشوهر من شکموه میخواد هی خودش بخوره پا به پای من،غذا من تموم میشه باز میکشه که ضایع نباشه تنهایی پشت میز غذا میخوره دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
hastie_maan عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 87 اره دیگه اینم من😂😎 وای انقد خندیدم که نزدیک بود با صدام شوهره بیدار بشه😂😂😂😂😂😌😌 الهی یهویی همون بشه که مدت ها بهش فکر میکنین🙂
arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 ی بار مادرشوهرم تو پذیرایی خوابیده بود خواستم برم دستشویی ک شنیدم گوزید نتونستم جلو خندمو بگیرم پاشد گفت ااا سمیرا تو اینجایی😂
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 مادرشوهر من شکموه میخواد هی خودش بخوره پا به پای من،غذا من تموم میشه باز میکشه که ضایع نباشه تنهایی ... ه هه هه نازی . من کلا خیلی کم میخورم میوه که اصلا . مادر شوهرم طفلکی خیار پوست میکنه نمک میزنه میگه بخور . خب نمیخورم دیگه چه گیریه اخه😟 Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️