naha_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 362 عنوان مذهبیا میشه بیاین 57 بازدید | 4 پست سلامبنظرتون میشه تا اخر عمرم ثواب نمازای ″واجبم″ رو هدیه کنم به ۱۴معصومیا ممکن نیست؟چون قبلا انگار یکی گفت نمیشه ثواب روزه واجب رو هدیه کردالان میخوام بدونم میشه ثواب کل نمازای واجبی که میخونم روهدیه کنم به ۱۴معصومیا ممکن نیست؟ ، 1403/12/14 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جورابراهراهی عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 4021 نمیشه عزیزم با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5753 از خدا می خوام هر چی قاتله روانیه کاوه رضا امین غضنفر😅 آقا نصر الله نابود کنه !
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5730 نه واجب که برای خودت هست اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا