2777
2789

دیدین بعضیا واقعا پدر و مادر خوبین و بچه رو خیلی خوب سعی میکنن تربیت کنن 

ولی بچه ظلمه آتیش پاره اس  نمیدونم بی ادبه حتی زبون نفهمه و .... 

به نظرتون چرا اینجوری میشه 

من میگم این چیزا ذاتیه 

پدر و مادرش یا جدش برمیگرده شاید اونا در ذات آدم خوبی نبودن 

یعنی ژنتیکی مثلا 

نظر شما چیه 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو بچه ها کلی حرف خوب بگی تکرار نمیکنن

اما امان از وقتی یه حرف نابجا از دهنت بپره

اون موقع مثل طوطی تکرار می‌کنن😐

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

هرچی ی چیزیو سفت تر بگیری بیشتر به گند کشیده میشه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نه 

واقعا نه 

تا بودههه تااا بوده هر بچه اتیش پاره نفهمی که دیدم به تربیت پدر مادر برمیگرده، اون پدرمادر یاغی و سرکش بزرگش کردن 

همه چی به پدر مادر برمیگرده 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

والا ما یک همسایه داریم پسره ۴ سالشه روانیه مادر و پدرش هم مثل خودشن. آسایش نداریم از دست داد زدن هاشون

سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️

جلو بچه ها کلی حرف خوب بگی تکرار نمیکنناما امان از وقتی یه حرف نابجا از دهنت بپرهاون موقع مثل طوطی ت ...

اینجوریم نیست 

به یه بچه دیگه بگی این کار درستی نیست تکرار نکن میگه چشم 

ولی به یکی دیگه میگی نکن 

لج میکنه دیونه میشه 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

استرس مادر خیلی تاثیر داره پسر اولی خودم بشدت اقا ومودب بود چون خودم خیلی ارامش داشتم دومی بشدت شلوغ کار وشیطون خودم واقعا مثل قبل نیستم زود عصبی میشم 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

بچه من ولی پیش فعال مردم‌تک تک نمیشه توضیح داد فقط بلدن بچه هامون دور کنن از پسرم هیچ جا نمی‌رم دل من می‌شکنه میگن مادر نگاه کن فلان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قطعا به همون تربیت و رفتار پدر و مادر ربط داره، شما هیچوقت نمی‌بینید در خلوتشون چجوری با بچه رفتار می‌کنن، ظاهر رو می‌بینید.

یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی می‌زنه لطفا مسخره بازی درنیار.