2777
2789

خیلی برام مهمه ببینم کسی میشناستش یا نه 

چیا دربارش شنیدین،ادم خوبیه یا نه

یک روحانی بهم معرفی کرد برای حل مشکل

هر چیز که در جستن آنی، آنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دماوند بودن الان نمیدونم هستن یا نهخیلی ها مراجعه داشتن بهشون و ادعا کردن که درمان شدن

به من یه حاج آقا شمارش داده برای دعا و اینجور چیزا 

ولی حقیقت یکم ترسیدم خواستم ببینم کسی تجربه ای نداره ازش

به من یه حاج آقا شمارش داده برای دعا و اینجور چیزا ولی حقیقت یکم ترسیدم خواستم ببینم کسی تجربه ای ند ...

عزیزم 

من اطلاعی بابت این موضوع ندارم ولی خیلی تعریفشون رو شنیدم 

حالا نمیدونم حقیقت داره یا نه

چون خودم هیچچچچچچ اعتقادی به دعا و طب سنتی و اسلامی و اینطور چیزا ندارم ، نظری هم ندارم در این خصوص 

خودم ساکن و اصالتن دماوندی هستم به این خاطر از ایشون شنیدم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
عزیزم من اطلاعی بابت این موضوع ندارم ولی خیلی تعریفشون رو شنیدم حالا نمیدونم حقیقت داره یا نهچون خود ...

منم حقیقت اعتقاد ندارم، خواستم فقط ببینم از راه درست و پاک به این مرحله رسیدن یا نه

منم حقیقت اعتقاد ندارم، خواستم فقط ببینم از راه درست و پاک به این مرحله رسیدن یا نه

از اون نظر که می فرمایید بله 

به اصطلاح رمال و … نیستند 

بنده چندین ساله کسالت دارم و تحت درمانم هستم ، چندین سال قبل به اصرار مادرم و به خاطر اینکه دل مادرم نشکنه چون شدیدن نگران بیماری م بودن، به ایشون مراجعه داشتم ، سه دروه داروهای گیاهی مصرف کردم و حجامت انجام دادم ، ذره ای تغییر رو به بهبودی در خودم ندیدم و همونطور عرض کردم نه خودم و نه همسرم اعتقادی به درمان گیاهی و سنتی و اسلامی نداریم 

ولی خیلی ها تعریف ایشون رو کردن

از اون نظر که می فرمایید بله به اصطلاح رمال و … نیستند بنده چندین ساله کسالت دارم و تحت درمانم هستم ...

دست شما درد نکنه، آرزوی بهبودی و سلامتی عزیزم 

منم واقعا اعتقادی به طب سنتی و اینجور چیز ها ندارم باهات موافق هستم 

دست شما درد نکنه، آرزوی بهبودی و سلامتی عزیزم منم واقعا اعتقادی به طب سنتی و اینجور چیز ها ندارم باه ...

تندرست باشید 

به ترین ها نصیبتون عزیز من