2777
2789

میشه یکم راجبم بگی الان راجب زندگیم بعد سوالم بپرسم

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

مهربونیزیاد تو زندگی کسی دخالت نمیکنیو حس کردم اکثرا شبا خیلی دلت میگیره

چرا همش میخورم به در بسته ؟

زندگیم چند روز بهترین حالت ممکن رو داره ولی به خاطر مسائل جزیی دعوا های بزرگی میشه 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربونیزیاد تو زندگی کسی دخالت نمیکنیو حس کردم اکثرا شبا خیلی دلت میگیره

منم حدس میزنی از رابطم با اون شخص

دیدار داریم ؟ کی ؟چطور مبگذره؟

اگه داشته باشیم ازم خوشش میاذ ؟

حس میکنم این مشکلات طبیعیه و دوره ای هساخرش خیره

از زندگیم میگی یکم 

چرا همسرم اذیت میکنه 

حس خوبی نسبت به خواهرش ندارم اصلا با اینک قبلا خیلی خوب بودیم باهم 

چیکار دارع میکنه این وسط؟؟

حس میکنم زیاد پایدار نخواهد بود

چهارشنبه همین هفته چطور پیش میره ؟؟ اوضاع مرتب هست ؟ همراهی میکنه بیاد ؟ اونجا اذیت نمیکنه؟

از زندگیم میگی یکم چرا همسرم اذیت میکنه حس خوبی نسبت به خواهرش ندارم اصلا با اینک قبلا خیلی خوب بودی ...

حس میکنم از نظر روحی کمی دچار تنش شدی برا همینه

خواهرش بخواهد هم نمیتونه کار خاصی کنه

تو سعی کن صمیمیت خودت و شوهرت رو بیشتر کن