2777
2789
عنوان

لطفاً راهنمایی کنید

124 بازدید | 13 پست

فاز اینایی که تاپیک میزنن ،بدون اینکه پستی ، تبادل نظری بشه و بعد قفل میکنن واقعاااااا چیه؟

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا دلنوشته اس ...

متن و عکس و 

مهمترین دلیلش اینه ک بعدا خودشون بتونن حذفش کنن 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

اینم ی نظریه 🤔حالا واقعاً خفنن،؟

بنظرم خیلی کار مسخره و ضایعه ایه

خب نمیخوای کسی نظر بده چرا تایپک میزنی 

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

اینم ی نظریه 🤔حالا واقعاً خفنن،؟

خدا هم گاهی .... تو فکر فرو می‌ره استغفرالله 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بنظرم خیلی کار مسخره و ضایعه ایهخب نمیخوای کسی نظر بده چرا تایپک میزنی

آخ گل گفتی 🌹

باید با آب طلا نوشت ،زد سردرنی نی سایت 

عکسی رو فرستادید که داره تایید میشه؟

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

شاید دلشون گرفته میخوان یه دلنوشته ای چیزی بنویسن

دلت گرفت باید حرف بزنی ، بگی ،بشنویتا دل باز شده نه صمم بگم که