2777
2789
نماز ستون دینهتا نماز قبول نشه چیز دیگه قبوا نمیشه

ایت هیچ جای قرآن نیس 

یعنی من اگه نماز نخونم بعد به نیازمند کمک کنم چون نماز نخوندم کمک کردنم ثواب نداره؟

هد چیزی جداگونه محاسبه میشه 

در ضمن من و شما خدا نیستیم که درمورد قبول بودن یا نبودن نظر بدیم 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

روزت ک باطل نمیشه واسه فیبروزولی من تیمم واس لاک ناخن و فیبروز اینا رو قبول ندارم. اسی من ن اهل نماز ...

فیبروز با کاشت ناخن فرق داره 

بعدم تیمم زمانی که نشه از آب استفاده کرد حکم دین 

فتوا و اجتهاد به رای بنده و شما هم تاثیری نداره تو اصل موضوع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایت هیچ جای قرآن نیس یعنی من اگه نماز نخونم بعد به نیازمند کمک کنم چون نماز نخوندم کمک کردنم ثواب ند ...

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : مَثَل نماز، مَثَل ستون خيمه است ؛ اگر ستون محكم باشد، طنابها و ميخها و چادر كارآيى دارند ، امّا اگر ستون بشكند، نه طنابى به كار مى آيد و نه ميخى و نه چادرى .

فیبروز با کاشت ناخن فرق داره بعدم تیمم زمانی که نشه از آب استفاده کرد حکم دین فتوا و اجتهاد به رای ب ...

مگ نمیگن تمیمم فقط در زمانی ک اب وجود نداشته باشه 

البته اره کاشت با تتو یا خالکوبی فرق داره

مگ نمیگن تمیمم فقط در زمانی ک اب وجود نداشته باشه البته اره کاشت با تتو یا خالکوبی فرق داره

ن تیمم برای زمانی هست که آب ضرر داشته باشه مثلا ی نفر دستش شکسته تو گچ خب نماز که تحت هیچ شرایطی ساقط نمیشه این شخص تیمم میکنه نماز میخونه گرچه آب هم در دسترسش هست

ن تیمم برای زمانی هست که آب ضرر داشته باشه مثلا ی نفر دستش شکسته تو گچ خب نماز که تحت هیچ شرایطی ساق ...

اره اینو میدونستم ک واسه زخم و کچ و اینا تیمفکر میکردم خالکوبی و ترمیم ابرو شاملش نمیشه مث کاشت ناخن