2777
2789
عنوان

دوستانی که کاشت ابرو کردن یا قصد انجام این کارو دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم ولی اسمارت بیوتی میگن نیوشا ضیغمی و بازیگرا اونجا کاشتن

اونو نمی‌دونم

خاله ام اینجا انجام داده خوبه به چهرش میاد ضخیم و پهن هم نشده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من انجام دادم ، در کل راضیم ، ابرو اصلا نداشتم ، خیلی چهرم بهتر شده ، البته ب اون ظرافت ابروهای طبیع ...

کجا انجام دادین چند وقت؟

معلم کلاس اول آینده 😍

من انجام دادم ، در کل راضیم ، ابرو اصلا نداشتم ، خیلی چهرم بهتر شده ، البته ب اون ظرافت ابروهای طبیع ...

نریخته ابروهتون میشه عکس بزارین؟

معلم کلاس اول آینده 😍

خیلی خوبه .دونفر کاشت داشتن .برای یکی به قدری زیبا شده آدم کیف میکنه .اون یکی هم نگم برات نامتقارن .حالت ابروش به ریخته انگار چپ وراست کاشتن براش

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نریخته ابروهتون میشه عکس بزارین؟

اوووف نه نریخته ، حسابی پر و قشنگ شده، خودم خیلی ذوق ابروهامو میکنم، فقط تقریبا هر روز باید قیچی کنم ، اتفاقا خیلی قیچی ابرو کیف میده، یعنی شب کوتاه میکنم صبح بیدار میشم میبینم رشد کرده، برای من که ابرو نداشتم خیلی حال میده

پسرم خوابه برقا خاموش عکس نمیتونم بفرستم برات