2777
2789
نمیشه قضاوت کرد ولی در کل مرد ایرانی جنبه شهرت و ثروت ندارهواقعا خانم اول زیبا و باشخصیت بودمخصوصا ا ...

ذات مرد که کلا یکیه زن اول متین بود این اصلا از اون دختراییه که فکر میکنه خیلی فقط میفهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارره تو یه مسابقه بعنوان زوج خوشبخت شناسایی شده بودن☹️

عجب زمونه ای ساختن واسمون

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

بعضی مردا اینطوری ان 

زن میگیرن زن بدبخت تو سختی تو مریضی تو اعتیاد تو بی پولی پشت شوهرشه کار می‌کنه شکسته میشه افسرده میشه 

شوهره به یه جا میرسه میگه لیاقت من همچین زنی نیس هوس زن جوون می‌کنه 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

از نظر من خانم اولش از هر لحاظی شایسته بود برای شهاب حسینی. واقعا نظرم ازش برگشت که خانمشو طلاق داد ...

منم همینطور

دقت کنی همه بازیگرا دارن زنشونو طلاق میدن کوچیک تر میگیرن

حالا بازیگرا هیچی 

وزیر خارجه آقای عراقچی 😑

۶۲ سالشه زنش خودشو بکشه ۳۵ سالش باشه 

فامیل ماست زن دومشدختر داماد خالمه تاحالاندیدمشولی پدرش خیلی آدم خوب و باشخصیتیهبراش خونه وماشین تو ...

دختر داماد خالت نمیشه نوه خاله ات؟🤔

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹