2777
2789

من یک ماه پیش با یه آقایی آشنا شدم، فوق العاده جنتلمن و خوش رفتار، رمانتیک و خلاصه همه چی تموم. ۱۰ سالم از من بزرگتر بود، با خودم گفتم میتونم بهش اعتماد کنم، مرد زندگیه، قرار شد آشنا تر بشیم باهم

شب دوم، سوم آشناییمون، که فوق العاده ذوق داشتم درباره خودمون باهم حرف بزنیم، احساس کردم داره بحث رو سمت مسائل جنسی میبره، سیگنال منفی رو دریافت کردما، اما اولین تجربه تو رابطه بودنم بود و دوستشم داشتم..نادیده گرفتم و فقط سعی کردم همراهیش نکنم.دو شب بعدش سر این ماجرای همراهی نکردنم توی بحثای جنسی باهام بحث کرد، منم دلخور شدم واقعا ولی بعد اومد گفت من ذهنم خیلی درگیره و بدهی دارم و ببخشید و اینا،یه ساعتم برام هدیه هرید و چند روز بعد ازم سه تومن پول خواست، من واقعا شوکه شدم نشنیده بودم پسرا از دخترا پول بخوان، اونم اوایل رابطه! دو روز بعد سر اینکه بهش پولو ندادم،باهام دعوا کرد و گفت میخواستم ببینم پسفردا تو زندگی پشتم هستی یا نه، منم گفتم امتحان کردن واسه ماه اول رابطه نیست و خلاصه خواستم تموم کنم،اونم گفت من امتحان کردنم اینجوریه، شماره کارت داد بهم و گفت اگه برات مهمم هرچقدر میخوای پول بزن، من چون نزدیک تولدش بود ۳۰۰ تومنی که میخواستم بدم کیک زدم به حسابش، ساعتم فرستادم جلوی محل کارش و گفتم تموم، زنگ زد به خواهش و عذرخواهی، و منم دوباره خام شدم.

سعی کردم بشم مثل قبل، چند بار بهش گفتم باید باهم بریم بیرون یکم وقت بگذرونیم، اما هر دفعه بهونه میاورد، مریضم، خستم، نمیتونم، هر دفعه ام عذرخواهی میکرد و میگفت جبران میکنم برات، منم قبول میکردم، میدونستم شلوغه سرش سخت نمیگرفتم،حتی شب تولدشم تا ۱ شب آفلاین بود، میگفت مریضم منم باور کردم و سخت نگرفتم

خلاصه وقتی پول میخواست قرض بگیره، یا وقتی میخواست پیشنهاد سک/س چت بده میومد سمتم و هربارم همراهی نمیکردم باهاش، باهام دعوا میکرد، یه بارم اومد گفت به درد هم نمیخوریم جدا بشیم، منم گفتم باشه، رفت، دو روز بعد اومد گفت میتونی بهم پول قرض بدی میخوام برم دکتر پول ندارم،منم گفتم چیزی بینمون نیست چرا پول بدم، گفت نه من مریض بودم نمیخواستم وابسته شی آسیب ببینی(حالا نمیدونم جرا برگشت و پول خواست اگه میخواست وابسته نشم)منم گفتم مریضیت چیه گفت به وقتش میگم.

مریضیو اول گفت قلبم مشکل داره، بعد گفت دکتر گفته توی گلوت زخم داری(حتی جونمو قسم خورد) و حالشم خوب بود حتی رفت آرایشگاه چنتا مش با دکلره توی موهاش درآورد 

یهو فرداش موهاشو زد، بعد شب اومد به من گفت من سرطان پوست دارم( و شما حدس بزنین من با اون حجم وابستگی چه حالی شدم🙂) بهش گفتم چه نوعیه،چقد پیش رفته،چجوریه،هر دفعه یه چیزی میگفت، یه باز گفتدور تا دور شکمم، یه بار گفت سه تا دونه سمت چپ شکمم، بعد گفت ۵ تا، منم گفتم سه تا بود که گفت زیاد شد خب، گفتم نوعش چیه گفت acc در حالی که اصلا همچین نوع سرطان پوستی نداریم، من هرچی سرچ کردم ندیدم!اسم دکترشم گفت نمیدونم، گفتم چنتا دکتر پیدا کردم، آزمایشاتو بفرست هردفعه طفره میرفت

توی این مدت حدود یه تومن قرض گرفت ازم، ذره ذره ها، حتی پول نودلم از من میگرفت، توجه و محبتش کم شده بود و بهونش مریض بودن و درگیریای ذهنیش بود، سر یه دعوا تلفنی هرچی از دهنش درا‌ومد بهم گفت و تهش گفت مریضم ببخشید

مدام میگفت من قصدم با تو جدیه، ازدواجه،فلانه..ولی خب..

دو روز پیش که باز دوباره پول خواست ازم بلاکش کردم، هروقت پول میخواست میومد سمت من،خسته شده بودم از رفتاراش بخدا(:

الان عذاب وجدان دارم که نباید برم،مریضه،گناه داره..

شما بگین من چیکار کنم،جای من بودین چیکار میکردین

همین.

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

عزیزم ببین من یک ماهه با ب پسره دوست شدم تصادف کردم همهههه کارامو کرد 

یبار از دستش ناراحت شدم با گل اومد پیشم

دوبار قرار کنسل کرده همش دلخورم میخام باهاش کات کنم این چه وضعشه بابا 

شاید طرف زن داره چرا پولت میدی 

فکر‌میکنی پسر نیست ؟ 

فکر میکنی خون دخترای که کادو میگیرن احترام میگیرن از تو پر رنگتره

اگه‌پیشم بودی خفت میکردم 😡😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ مرضی نداره جز گرگ بودن خاک توسر گداش کنن مردک هیز تیغ زن گدای کلاش

تف توذات زن و مردی  که همچین ااشغالی تربیت کردن 

توام خواهشا اینقدر ساده نباش بابا 

با ترفندهای بیست سال پیش گولت زده سرطان و ببماری قلبی بیست ساله خز شده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیز دلم

خواهرم

قشنگم

دست خودت رو بگیر و بدون هیچ توضیحی از این رابطه برو بیرون، بدون برگزاری هیچ میتینگ و توضیح دادن و یا خواستنی.

نمیدونم شما چند سالته ولی ایشون اصلا نرمال نیست.

بیخیال هر چی پول و وقت و عاطفه که در راه اشتباه خرج کردی بشو فدات شم.

کی بیشتر از خودت باید هوات رو داشته باشه، بخدا اینقدر آدم‌های نرمال توی دنیا وجود دارن که حیف عمرت هست بخواد لحظه‌ایش با ایشون بگذره، تا آخرش تنها بمونی درد روانی خیلی کمتری تحمل می‌کنی.

ولش کن توروخدا

دروغ میگه مشخصه

با یکی تو رابطم هر سه روز یبار جوابمو میده ولی خب با محبته 

منم خودمو گول میزدم که کار داره اینا

ولی تو اینستا وقت داره بچرخه و پست لایک کنه

استوری بذاره

وقت نداره دو دقیقه جواب منو بده؟

منم داشتم خودمو گول میزدم

تصمیم گرفتم عین خودش رفتار کنم 

دقیقا هر سه روز یبار جوابشو میدم

نمیدونم دیدی یا نه

یه تاپیک پربازدید بود طرف کلاهب.ردار بود

اونم به همین داستانا کلی پول از طرف بالا کشیده بود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم ببین من یک ماهه با ب پسره دوست شدم تصادف کردم همهههه کارامو کرد یبار از دستش ناراحت شدم با گل ...

بازی روانی بدی باهام راه انداخته

با همین ماجرای مریضی منو وصل نگه داشته..چون میدونه آدم مضطربیم و حتی دارو میخورم، نمیتونم بی خبر بمونم ازش

حس میکنم از جنگ برگشتم خیلی خستم 

امیدوارم بتونم روند دور بودن ازشو حفظ کنم..

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

بازی روانی بدی باهام راه انداختهبا همین ماجرای مریضی منو وصل نگه داشته..چون میدونه آدم مضطربیم و حتی ...

بلاکش کن عزیزم الان اینقد احساساتی شدی نمیتونییییی بعدا خودتو از این منجلاب بکشی بیرونا 

پس فردا میبنی کلی پول بهش دادی 

رابطه یا عکس سسکی هم ازت داره تهدیدت میکنه تو میمونی و کلی بدبختی 

توروخدا احساسات قشنگت صرف آدم اشتباه نکن 

این زن داره ازتو میکنه برای اون یا بیکار و بدبخته حتی خونوادش گردنش نمیگیرن از تو سواستفاده میکنخ می ...

ازدواج بخوره تو فرق سرم

فقط ترحمه به خاطر جریان مریضیش

که اونم تمام شواهد نشون میده دروغه..من نمیدونم چرا خودمو زدم به کوری

عزیز دلمخواهرمقشنگمدست خودت رو بگیر و بدون هیچ توضیحی از این رابطه برو بیرون، بدون برگزاری هیچ میتین ...

من ۲۱ سالمه

ولی انقدر دارم بچگانه رفتار میکنم حس میکنم رفتارم توی رابطه شبیه دخترای ۱۴ ساله ست ..