2777
2789
عنوان

پدر شوهرم اسکل شده😐

3180 بازدید | 52 پست

با شوهرم بحثشون شده

شوهر من یکم بی تربیته یه حرف زشت زده بهش😐

پسری که خودش تربیت کرده به من ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟

الان زنگ‌زده خونه ارو خالی کنید

۳دنگ به اسم‌منه ۳ دنگ به اسم‌شوهرم

فکر کرد مثلا من میخوام‌بحث کنم‌باهاش که آره به اسم ما و فلان و بهمان ...

گفتم چشم بابا جون فردا کارگر میگیرم میاد وسیله هارو جمع میکنه فقط کلید و پس فردا به کی بدم؟؟؟

گوشیو قطع کرد!

بی ادب 😒

منم به شوهرم گفتم فردا میرم یه آپارتمان ۵۰ متری اجاره میکنم  ولی دیگه ۱ ثانیه ام تو این خرابه نمیمونم به باباتم بگو بیاد بریم سند و برگردونم به اسم خودش منت یه وجب جای خواب رو سرم‌نباش

شوهرمم گفت یکم صبر کنی...

گفتم صبر مبر ندارما یا جا پیدا میکنی یا میبرم میریزم پارکینگ مامانم...

البته خوب مال خودشه میخوادش عیبی نداره چی بگم😑😑

ولی این که تا همین‌چند روز پیش هوای منو داشتو خوب بود!!!!

یهو قاطی کرد 😕

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن،یکی میگی یکی میشنوی دیگه،شوهرت حرف بد زده اونم اونو گفته

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
واااا نرو دختر این چه کاریه؟؟ چرا تخلیه کنی؟ اجاره نشینی نرفتی بدونی داستان چیه خالی نکن میخولست از ...

اجاره نشینی غلط کردن

شوهرم باید خونه بخره

اول به من گفته بود خونه داره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

اگه خونه خودشه داده بهتون اینجوری حرف نزن راجع بهش،بهر حال لطف کرده بهتون

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عزیزم😁😁من خیلی اینجوریدیدم ولی وقتی خونه ب نامتونه این چ کاریه اخه؟؟؟عحیبه برام

به نامم هست ولی میدونم اون خریده دیگه